Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 226 (8143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fonduri europene

Primăria Cornu Luncii a început lucrările pentru reabilitarea termică a școlii din satul Brăiești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În satul Brăiești, din comuna Cornu Luncii, au început lucrările de reabilitare termică a școlii. Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a declarat că până în momentul de față constructorul a demontat acoperișul, acesta urmând a fi înlocuit cu unul nou. Tot el a precizat că lucrările care vor fi realizate „vor schimba în bine fața unității de învățământ”, investiția la această unitate de învățământ realizându-se  printr-un proiect finanțat cu fonduri europene atrase prin Programul Național de Redresare și Reziliență, iar valoarea lucrărilor este de 3,23 de milioane de lei. „La școala din Brăiești lucrarea este una foarte complexă. Lucrările au început și ritmul este unul foarte bun. Au desfăcut acoperișul și au făcut culoare pentru copii pentru ca aceștia să fie în siguranță deoarece nu îi putem transfera la altă școală”, a declarat primarul comunei Cornu Luncii. El a subliniat faptul că pe lângă această investiție, în perioada următoare vor începe și lucrările de reabilitare termică a școlii din satul Băișești. Investiția la această unitate de învățământ va fi realizată tot printr-un proiect pe fonduri europene, în valoare de 2,711 milioane de lei, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență. „Cele două unități de învățământ funcționează în clădiri vechi, construite prin anii ’60 - ’70, motiv pentru care au nevoie de investiții importante pentru creșterea eficienței energetice. Nu vorbim numai de izolare termică sau de înlocuirea tâmplăriei, ci și de tehnologie de ultimă generație. Vor fi montate pompe de căldură și captatoare de energie solară. Vom face ceva modern”, a încheiat Gheorghe Fron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Cornu Luncii a început lucrările pentru reabilitarea termică a școlii din satul Brăiești.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Cornu Luncii a început lucrările pentru reabilitarea termică a școlii din satul Brăiești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei