Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 226 (8143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cezar Ciornei este noul președinte al tinerilor liberali din județul Suceava

Luni, 26 Septembrie 2022 (16:58:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația Județeană a Tineretului Național Liberal Suceava are un nou președinte. În urma alegerilor care au avut loc la finalul săptămânii trecute, conducerea filialei a fost preluată de Cezar Gabriel, cel care până în momentul de față a deținut funcția de prim-vicepreședinte al organizației. La conferința județeană de alegeri a tinerilor liberali suceveni au participat peste 200 de membri și invitați, printre aceștia numărându-se lideri din cadrul PNL Suceava, respectiv vicepreședinții PNL Suceava, Niculai Barbă și Vasile Tofan, viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, vicepreședintele PNL Suceava și consulul onorific al Coreei de Sud în România, Dumitru Mihalescul, consilierul județean Tudor Plăcintă, primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, și consilierii municipali Maria Todereanu și Bogdan Păstrăv. Ședința de alegeri a fost prezidată de către Alexandru Șalup, în calitate de președinte în exercițiu al TNL Suceava, și de către prim-vicepreședintele în funcție TNL Suceava, Ciornei Cezar.

„Pe parcursul intervențiilor din partea invitaților, dar și din cadrul tinerilor liberali, s-au adus mulțumiri organizației de tineret pentru devotamentul și implicarea în cadrul activităților PNL Suceava, precum și importanța creării noi generații de politicieni, care să dezvolte administrativ și socio-profesional comunitățile din care fac parte”, au transmis liberalii suceveni. La ședința de alegeri a noului lider județean al tinerilor liberali suceveni au fost prezenți lideri naționali, respectiv președinții TNL Iași, Codrin Lupu, TNL Neamț, Vlad Nazare, TNL municipiul Botoșani, Mirabela Dumitru, și TNL Giurgiu, Adrian Chiran.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Ciornei este noul președinte al tinerilor liberali din județul Suceava.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezar Ciornei este noul președinte al tinerilor liberali din județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei