Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 187 (8104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Alergare montană

Hit The Egg – Oușoru Challenge

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, 13 august 2022, la Vatra Dornei se va da startul ediției cu numărul 6 al uneia dintre cele mai frumoase şi cunoscute competiţii de alergare montană din ţară, Hit The Egg – Ouşoru Challenge. Sute de alergători de toate vârstele, profesionişti sau amatori, care iubesc natura, sportul şi muntele, vor alerga pe Vârful Oușoru (1639 m) din munții Suhard.  Evenimentul, organizat de Asociaţia RoMontana în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Vatra Dornei şi cu sprijinul unui număr consistent de sponsori şi parteneri, reuneşte la Start participanţi din mai multe ţări: România, Franţa, Germania, Spania şi Cehia, care se vor întrece în cele 3 probe principale: maraton (parte a Circuitului Carpaţilor la alergare montană) - 42 Km, + 2000 m diferență nivel (categorii de vârstă 18 – 34 ani, 35 – 49 ani, 50+ ani, masculin și feminin + open), semi-maraton - 24 Km, + 1200 m diferență nivel (categorii de vârstă 16 – 34 ani, 35 – 49 ani, 50+ ani, masculin și feminin + open) şi cross-ul de 10 Km, + 400 m diferență nivel, 16+ ani, fără categorii de vârstă.

Pentru copii vor fi organizate în zona de start/finish diverse activităţi de socializare şi sportive, iar pentru părinţi va fi muzică bună şi atmosferă prietenească.

„Hit The Egg – Oușoru Challenge este un concurs de alergare montană desfășurat în Munții Suhard, cu scopul de a facilita dezvoltarea turismului activ în Ţara Dornelor, prin promovarea mişcării în aer liber şi a unui mod de viaţă sănătos. Ne-am dorit ca acest concurs să devină o tradiţie şi să-şi aducă aportul la consolidarea destinaţiei ecoturistice și de turism activ <Ţara Dornelor>. Ne bucurăm că ne-a ieșit. Ne bucurăm să continuăm. Vino să <pălești> Oușoru și a șasea oară în probele de maraton (Circuitul Carpaților), semi-maraton și cross!

În cadrul acestei competiţii susţinem şi adăpostul de câini fără stăpân din Vatra Dornei şi astfel facem apel către toţi cei care pot contribui cu ceva să o facă atunci când vin la eveniment: hrană uscată sau conserve, jucării, soluții pentru deparazitare etc.”, au anunţat reprezentanţii Asociaţiei RoMontana.

Înscrieri, program şi alte detalii le găsiți pe site: www.hte.run.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hit The Egg – Oușoru Challenge.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hit The Egg – Oușoru Challenge0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei