Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 187 (8104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Primarul Ion Lungu, încurajat de un necunoscut să continue cu roata panoramică: „Și primarul Parisului a fost criticat pentru turnul Eiffel”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat în cadrul conferinței de presă de miercuri că a primit mesaje în care este încurajat să continue proiectul pentru amplasarea unei roți panoramice pe platoul Cetății de Scaun. Ion Lungu a citit un mesaj primit de la o persoană anonimă, în care aceasta îi spune că și primarul Parisului a fost criticat pentru construirea turnului Eiffel, la vremea respectivă, iar acum acest turn este simbolul capitalei Franței. „Dați-mi voie să vă citesc un mesaj care a venit de la un anonim și nu e nici un fel de demagogie sau înscenare. E de la cineva care nu s-a semnat și nu îl am în baza de date. <Bateți-vă în continuare pentru roata panoramică. Merită. Spuneți-le contestatarilor că și primarul Parisului a fost criticat pentru turnul Eiffel și acum este simbolul Parisului. Vechiul și noul. Cetatea și roata, arc peste timp. Superb. Nu vă împiedicați de detractori care nu au construit un gard la viața lor, nicidecum altceva. E ceva care rămâne>”, a spus Ion Lungu. El a adăugat că nu va renunța la acest proiect, iar anul viitor va relua procedurile pentru achiziționarea și montarea roții panoramice. „Eu cred cu tărie că în strategia noastră de turism trebuie să avem această roată panoramică care vine în continuarea funicularului din parcul Șipote. Stimate domn, stimată doamnă, nu știu cine sunteți, vă mulțumesc pentru mesaj, dar vă asigur că așa voi face. Anul viitor reluăm această problemă a roții panoramice”, i-a transmis Ion Lungu celui care i-a scris mesajul.

Primarul Sucevei a amintit că la a doua licitație, organizată săptămâna trecută, pentru amenajarea roții panoramice, nu a fost depusă nici o ofertă. Lungu a spus că firmele care au solicitat clarificări la procedura de licitație au spus că indicatorii sunt prea mici, motiv pentru care nu au mai participat. În aceste condiții al a precizat că anul viitor vor fi actualizați indicatorii tehnico-economici și vor fi reluate procedurile pentru montarea roții panoramice la Cetatea de Scaun a Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu, încurajat de un necunoscut să continue cu roata panoramică: „Și primarul Parisului a fost criticat pentru turnul Eiffel”.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primarul Ion Lungu, încurajat de un necunoscut să continue cu roata panoramică: „Și primarul Parisului a fost criticat pentru turnul Eiffel”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei