Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 127 (8044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Concept nou

O echipă de specialiști vă ajută să fiți sănătoși și să adoptați un stil de viață echilibrat. Alegeți echipa BeeFit!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă vreți să fiți sănătoși și să aveți un stil de viață echilibrat, alegeți echipa BeeFit. Dacă vă pasă de sănătatea fizică și psihică, începeți un stil de viață sănătos. Cum? Sunteți la un click distanță! (www.beefit.ro)

Ați găsit echipa BeeFit – Mind, Body & Soul care vă va ajuta de la primii pași până la atingerea obiectivelor finale.

„Îți oferim toate mijloacele necesare pentru a-ți schimba aspectul fizic, a-ți îmbunătăți sănătatea și stilul de viață aducând astfel un echilibru între minte, corp și suflet. Poți să descoperi beneficiile alimentației sănătoase și ale efortului fizic controlat care îți vor oferi un stil de viață echilibrat”, spun membrii echipei BeeFit.

 

Trei soluții eficiente

Conceptul BeeFit oferă mai multe soluții: Platforma online www.beefit.ro , care conține antrenamente filmate și explicate, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, astfel încât oricine să poată deprinde și executa un program de antrenament în funcție de nevoile acestuia; Programe de Online Training, Zumba, Aerobic și diete în care îți poți pregăti singur mâncarea după planul alimentar personalizat oferit; BeeFit Food Delivery: Serviciul de Livrări cu mâncare sănătoasă www.beefitfood.ro,  în care vi se oferă meniuri diversificate cu peste 200 de rețete, mâncarea fiind diferită, zilnic, timp de 9 săptămâni.

Puteți alege varianta de meniu „Bizz lunch”, cu o masă principală și gustări, sau meniurile pe întreaga zi, ce conțin 3 mese și două gustări, adică toată mâncarea de care aveți nevoie pe toată durata zilei pentru a slăbi, a crește în masă musculară sau pur și simplu pentru a vă menține în formă.

„Uită de timpul petrecut la cumpărături, în bucătărie, preparând la gramaj și calculând kilocaloriile exacte de care ai nevoie pentru un plan alimentar bine definit”, spun specialiștii de la BeeFit.

 

Oferte!

Pachetele BeeFit Food sunt concepute de nutriționiști și antrenori personali, împreună cu bucătari specializați care „au fost propriii lor cobai”, iar mai apoi au lucrat îndeaproape cu o gamă largă de clienți (atingându-și obiectivele), pentru a vă oferi produse și servicii ce aduc cu adevărat rezultate.

„Dorim cu adevărat să ajutăm comunitatea noastră, iar din acest motiv oferim gratuit pachetele de antrenament – online training la fiecare abonament lunar (20 zile) BeeFit Food! Mai mult de atât, îți oferim gratuit încă două zile meniul complet”, transmit reprezentanții BeeFit.

Sunteți așteptați pe pagina de Facebook @Bee Fit - Mind, Body & Soul,  pe Instagram @Bee_Fit_Sports  și pe blogul www.beefitnews.ro , unde vi se oferă zilnic content și informații gratuite care să vă motiveze și să vă ajute să fiți cu un pas mai aproape de obiectivul vostru final: „Sănătate și un stil de viață echilibrat!”. #Mâncare sănătoasă, #Delivery Suceava, #Dietă, #Nutriție, #Plan alimentar, #Stil de viață sănătos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O echipă de specialiști vă ajută să fiți sănătoși și să adoptați un stil de viață echilibrat. Alegeți echipa BeeFit!.
 Vizualizări articol: 636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O echipă de specialiști vă ajută să fiți sănătoși și să adoptați un stil de viață echilibrat. Alegeți echipa BeeFit!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei