Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 124 (8041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

DVD Exerciții de qigong pentru o sănătate perfectă

Stresul cronic este probabil cauza principală a apariției bolilor fizice și psihice în lumea modernă, mai ales în orașele aglomerate și în societățile industrializate. Doar când aceste situații stresante din viață apar ocazional, după ce au trecut, corpul își recapătă singur energia și echilibrul endocrin. În zilele noastre, stresul apare de sute de ori într-o zi, declanșat de frustrările de la birou, de viața casnică grea, de furia reprimată, știrile de la televizor, expunerea la microunde și la alte câmpuri electromagnetice anormale, de frică, alienare, presiunea din partea semenilor și alte pericole ale vieții. Oamenii își reprimă furia, frica și celelalte emoții negative provocate de stres, și prin urmare nu utilizează hormonii și substanțele neurochimice eliberate în sânge de către corp. Aceste substanțe biochimice se descompun repede în diverși derivați toxici care otrăvesc sistemul, scad imunitatea și blochează celelalte funcții vitale. În condiții de stres cronic, corpul nu are niciodată șansa să elimine în totalitate aceste toxine și să refacă echilibrul ființei.

Stresul este recunoscut ca o cauză principală a bolilor precum depresia, anxietatea, bolile de inimă, cancerul, hipertensiunea, artrita, atacul cerebral, infecțiile cronice, bolile de piele, boala Parkinson și ulcerul. Când cineva vrea să aibă un corp sănătos, eliberat de stres și să își vindece bolile trebuie să practice exerciții care să echilibreze funcționarea corpului fizic, a minții, a emoțiilor, energiei și spiritului. Dacă ceea ce facem pentru sănătate nu acționează simultan pe aceste cinci aspecte, atunci nu vom obține un nivel optim de relaxare și sănătate, gândire pozitivă și echilibru emoțional.

Acest video DVD conține cele mai eficiente exerciții terapeutice ce au fost folosite de mii de ani în China, cu rezultate excepționale în prevenirea și vindecarea stresului cronic, bolilor fizice și psihice, întărirea imunității și vitalității corpului uman. A fost realizat de noi în Grecia, insula Corfu, plaja Ermones în anul  2021 și îl puteți găsi în librăriile Alexandria, la raft și în magazinul online. Aceste exerciții practicate zilnic nu fac miracole, ele doar vă vindecă bolile și vă aduc treptat la o stare incredibilă de sănătate fizică, la o minte cu gânduri pozitive, armonioase.

Efectuarea zilnică a acestor exerciții de qigong medical vă aduce următoarele beneficii: vindecarea treptată a afecțiunilor organelor interne; elasticizarea coloanei vertebrale și a articulațiilor; deblocarea și purificarea tuturor meridianelor energetice; activarea Micului și Marelui Circuit Ceresc; întărirea imunității și a vitalității corpului; redobândirea bunei dispoziții, echilibrului psihic și calmului interior; vindecarea stărilor de agitație interioară, de insomnie, anxietate, depresie, a atacurilor de panică și a sindromului de stres cronic; tratarea afecțiunilor autoimune; amplificarea masculinității la bărbați; amplificarea feminității la femei; energie maximă pentru întreaga zi. Exercițiile sunt recomandate să fie efectuate începând cu vârsta de 7 ani și până la cea mai înaintată vârstă la care condiția fizică și starea de sănătate ne permit efectuarea lor. Ele au fost special concepute și perfecționate astfel încât să acționeze simultan în plan fizic, emoțional, mental și energetic pentru a elimina cauzele afecțiunilor fizice și psihice, a vindeca organele, și a echilibra emoțional.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223
www.mihaimoisoiu.ro
E-mail: mmmoisoiu@gmail.com
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DVD Exerciții de qigong pentru o sănătate perfectă.
 Vizualizări articol: 6637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 30 voturi
DVD Exerciții de qigong pentru o sănătate perfectă5.0530

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei