Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 124 (8041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Panică

Un petrecăreț a scos un pistol pe esplanada Sucevei și a băgat oamenii în sperieți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incident, în noaptea de joi spre vineri, la kilometru 0 al Sucevei, un tânăr evacuat din club de un agent de pază scoțând un pistol și băgându-i în sperieți cei aproximativ 20 de oameni aflați în apropierea clubului Lounge Suceava. Un angajat al firmei ANA ROM SECURITY, care asigură ordinea în club, l-a urmărit pe individ și l-a prins undeva în zona Orange, alături de un polițist local, care a participat și el la acțiunea de prindere.

Fugarul a aruncat la un moment dat pistolul din mână, care, s-a stabilit ulterior, era o replică, sau, altfel spus, un pistol de jucărie.

Victor Andrei Cărcăle, administratorul Ana Rom, a relatat pe scurt ce s-a întâmplat: 

”Colegii mei asigurau ordinea în club iar un grup de tineri se manifesta zgomotos. Unul dintre ei s-a urcat pe masă la sosirea unei mirese și deranja vizibil astfel că a fost scos afară. La scurt timp după ce a ieșit afară, respectivul a scos un pistol, în apropiere fiind un grup important de persoane, cred că în jur de 20.  El a îndreptat chiar pistolul spre un coleg care a fugit după el și l-a prins, în timp ce un alt băiat (coleg de la firma de pază) a sunat la 112”, a relatat Victor-Andrei Cărcăle.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 2.00 noaptea.

Patrula de serviciu a Poliției Locale Suceava, aflată în apropiere, l-a preluat pe suspect. La fața locului a ajuns și echipajul de la Poliția municipiului Suceava. Arma a fost ridicată și analizată de polițiștii de la Serviciul Arme, care au concluzionat că este vorba de un pistol-replică.

Evident, oamenii care se aflau în zonă la acea oră târzie din noapte nu aveau de unde ști despre ce pistol este vorba astfel că au fost, pe bună dreptate, panicați.

De altfel, aceste pistoale replică sunt confecționate pentru a imita cât mai bine o armă reală.

Cum arma nu se supune autorizării, nu s-a constatata vreo infracțiune, astfel că  scandalagiul a scăpat cu o amendă, la Legea 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Poliția Locală i-a aplicat tânărului în vârstă de 19 ani, din satul Bulai, comuna Moara, o amendă în cuantum de 400 de lei.

Tânărul de 19 ani se află în atenția polițiștilor pentru că a mai creat probleme și în trecut iar  cercetările din cazul de tulburarea a ordinii și liniștii publice de la finele săptămânii trecute continuă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un petrecăreț a scos un pistol pe esplanada Sucevei și a băgat oamenii în sperieți.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un petrecăreț a scos un pistol pe esplanada Sucevei și a băgat oamenii în sperieți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei