Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 78 (7995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Războiul din Ucraina, explicații pentru elevii și studenții suceveni

Săptămânalul Jupânu` a pregătit o ediție specială dedicată, în principal, adolescenților și tinerilor. Cu sprijinul Facultății de Istorie și Geografie din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava se oferă o serie de răspunsuri la întrebările pe care elevii și studenții, și nu doar ei, și le pun în legătură cu războiul din Ucraina și cu viitorul României în acest context. Într-o perioadă în care șabloanele și fake-urile au inundat spațiul public, gazeta a considerat că este necesar să fie solicitată părerea unor profesioniști în domeniul istoriei. Din partea facultății conduse de profesorul universitar doctor Florin Pintescu au răspuns întrebărilor Jupânului, scurt și la obiect, profesorul universitar doctor Gheorghe Onișoru și conferențiarul universitar doctor habilitat Radu Bruja. În numărul 1043 al Jupânului, care va apărea pe piață marți, 5 aprilie 2022, este publicat și un text semnat de doctorul în istorie Daniel Hrenciuc, inspector de istorie în cadrul Inspectoratului Școlar Suceava. Gazeta va putea fi achiziționată de pe tarabă sau va putea fi găsită online la adresa www.jupanu.ro, iar profesorii - diriginți din întreg județul vor avea la dispoziție un material consistent referitor la ceea ce se întâmplă în Ucraina și la posibilele urmări, pe care îl pot prezenta elevilor. Articolele dedicate războiului și consecințelor acestuia sunt ”Elevii și studenții suceveni au dreptul să știe și să înțeleagă” și ”Război și (lasă-ne) în Pace”.

M.S. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Războiul din Ucraina, explicații pentru elevii și studenții suceveni.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Războiul din Ucraina, explicații pentru elevii și studenții suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei