Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 78 (7995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Risc

O parte dintr-o veche clădire din centrul orașului Vatra Dornei s-a prăbușit duminică dimineață

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte din peretele unei vechi clădiri din centrul municipiului Vatra Dornei s-a prăbușit duminică dimineață. Imobilul este situat pe strada Mihai Eminescu, în imediata apropiere a unui bloc de locuințe și a aparținut, până de curând, Primăriei Vatra Dornei. Primarul Ilie Boncheș a declarat că în această iarnă o mare parte din clădire a fost vândută către proprietarii unei firme care funcționează acolo. În tronsonul de la bulevardul principal este un magazin, iar la etaj este o locuință care, de asemenea, a fost cumpărată.

În partea din spate, cea afectată de prăbușire, lucrurile sunt mai complicate. Aici, cândva, primăria a avut locuințe sociale, dar chiriașii au fost evacuați când au început să apară probleme la structură. Acum parterul aparține firmei care are magazinul din față, iar etajul este al primăriei. Dacă municipalitatea va demola doar partea care îi aparține, ar lăsa fără acoperiș spațiile care sunt ale magazinului, astfel încât ambii proprietari trebuie să cadă de acord asupra lucrărilor de demolare/ consolidare, de salubrizare și securizare a zonei, care trebuie cât mai rapid efectuate.

„Dimineață, pe la 05.00, am fost sunat de la Poliția Locală și am fost informat că o parte din peretele din spate s-a prăbușit. S-a mai surpat și înainte, dar iarna a afectat și mai mult partea asta și surparea a continuat. Poliția Locală a luat măsuri pentru asigurarea zonei”, a declarat primarul.

Ilie Boncheș a mai spus că imobilul respectiv va fi expertizat de specialiști, care vor stabili cât din clădire trebuie demolat. El crede că partea din spate va fi cu certitudine dărâmată, iar partea din față și etajul vor fi consolidate. Demolarea se va finaliza, afirmă primarul, în maximum două săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O parte dintr-o veche clădire din centrul orașului Vatra Dornei s-a prăbușit duminică dimineață.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O parte dintr-o veche clădire din centrul orașului Vatra Dornei s-a prăbușit duminică dimineață0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei