Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 75 (7992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

4-8 aprilie

Sucevenii pot să doneze sânge în cadrul Campaniei naționale „Azi donezi, mâine salvezi!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pot să doneze sânge, în perioada 4-8 aprilie 2022, în cadrul Campaniei naționale „Azi donezi, mâine salvezi!”. Sunteți așteptați la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, Bulevardul 1 Mai, nr. 11, Suceava 720224, de luni până vineri, între orele 07:30 și 13:30. Organizatorii campaniei de pe plan local, eveniment intitulat „Donează sânge, fii erou!”, promit multe surprize pentru donatori oferite de partenerii Fortech și Spartan.

Pentru a facilita procesul de donare, puteți să vă programați prin aplicația BlooDoChallenge. Principalele criterii pe care trebuie să le îndepliniți pentru a putea dona sânge sunt: vârsta: 18-60 de ani; greutate: femei și bărbați - între 60 și 100 kg; pulsul: 60-100 bătăi pe minut; să nu suferiți de boli cronice (diabet, cancer, ciroză hepatică, boli autoimune, alte boli infecțioase etc.); să nu aveți alergii severe (cele sezoniere, minore nu sunt criteriu de excludere); să nu fi suferit intervenții chirurgicale majore în ultimele 6 luni, operații minore în ultimele 3 luni sau intervenții stomatologice mici în ultimele 7 zile; să nu fiți sub vreun tratament medicamentos (suplimentele alimentare precum vitaminele și mineralele, de exemplu vitamina C și Zinc, sunt acceptate); să nu vă fi tatuat și să nu vă fi pus piercing în ultimele 6 luni; să nu fiți în perioada menstruală (sau cu câteva zile înainte sau după); să nu consumați alcool cu 48 de ore înaintea donării.

Puteți afla mai multe informații despre donarea de sânge de pe site-ul www.doneazasangefiierou.ro. „Azi donezi, mâine salvezi!”, „Donează sânge, fii erou!” sunt câteva îndemnuri cu care organizatorii vă invită să le fiți alături în acest proiect al Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) și parte a programului Standing Committee On Public Health (SCOPH). Echipa „Donează sânge, fii erou!” este formată din reprezentanți ai Societății Studenţilor Medicinişti Iaşi (SSMI). Grafica afișului campaniei este realizată de Andrei Ilieș, voluntar al departamentului de Imagine al proiectului „Donează sânge, fii erou!” - Organizația Studenților Mediciniști din Cluj  - OSM Cluj, cu ajutorul Oanei Mariș, Ioanei Șipoș și al lui Rafael Chiș. Persoană de contact: Irina Pîțu, studentă la Facultatea de Medicină din Iași, telefon: 0754 531 055, coordonatoarea campaniei pe zona Sucevei, Irina fiind suceveancă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot să doneze sânge în cadrul Campaniei naționale „Azi donezi, mâine salvezi!”.
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii pot să doneze sânge în cadrul Campaniei naționale „Azi donezi, mâine salvezi!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei