Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 43 (7960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Degustare

Cramele Bucium și Vinum Nobilis promovează vinurile vrâncene ale podgoriei ”Moșia Domnească”, într-o degustare de Dragobete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai alese soiuri de vin, adunate cu tradiție, artă și emoție, vor poposi de Dragobete în paharele degustătorilor, care vor alege să petreacă împreună cu Cramele Bucium frumoasa sărbătoare a dragostei. Alături le vor fi organizatorii Vinum Nobilis, împreună cu invitatul Crama ”Moșia Domnească”, un producător renumit de vinuri din Ținutul Vrancei.

Iubitorii vinului sunt așteptați joi, 24 februarie, de Dragobete, începând cu ora 18.00, în spațiul Cramelor Bucium din Piața Mare a Sucevei, în apropierea Parcării Centrale, să petreacă o seară de neuitat la o degustare de vinuri nobile produse în inima Vrancei, în renumita podgorie a Panciului. Organizatorii, Cramele Bucium și Vinum Nobilis, un important distribuitor pe piața vinurilor, și-au propus să aducă în fața iubitorilor licorilor bahice vinuri din producția Cramei ”Moșia Domnească” din localitatea Străoane a Vrancei.

 

Organizatorii evenimentului, o garanție a calității evenimentului

Cramele Bucium, Wine shop &bar sunt prezente în zona Sucevei cu magazine de vinuri, distilate din vin și fructe, palinci și rachiuri, precum și sucuri naturale, în locații din Suceava și Rădăuți. Amplasate într-un loc al întretăierii drumurilor comerciale, la granița dintre Imperiu și Regat, la marginea Podișului Sucevei, Cramele Bucium vă oferă aer de poveste şi de bun gust. Îi găsiți în centrul vechiului târg al Sucevei, în zona Pieței Mari, lângă Parcarea Centrală, unde sunteți așteptați cu vinuri și băuturi care se povestesc.

Alături de ei și coorganizatori ai evenimentului de degustare sunt cei de la Vinum Nobilis, un important distribuitor specializat pe vinuri și rachiuri care desfășoară un proiect de promovare a vinurilor românești pe piața HoReCa, cu o arie de distribuție în Suceava și zona de nord a Moldovei. Experiența acestora în organizarea unor degustări și evenimente viticole este deja recunoscută, reprezentând o garanție a succesului acțiunii de Dragobete.

 

Cele mai alese soiuri vor încânta gustul iubitorilor de vinuri

Vinurile create în Crama ”Moșia Domnească” din zona de nord a triumviratului de podgorii vrâncene, sunt deja recunoscute pe o piață românească a vinurilor aflată în permanentă creștere. Invitatul serii vine în fața publicului degustător cu gamele de vinuri Moșia Domnească, Începuturi și Taine, realizate de vinificatorul Marius Pricope din soiuri alese de struguri precum Muscat Ottonel, Riesling Italian, Chardonnay, Fetească Regală, Traminer, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Merlot, Fetească Neagră și Pinot Noir. Veți putea degusta vinuri  din gama ”Începuturi” între careMuscat Ottonel sec, Riesling Italian sec, cupaje în diferite combinații precum Roze cupaj, cu conținut de Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon sec, sau Roze cupaj, realizat din Pinot Noir și Cabernet Sauvignon demisec, Alb de Panciu demisec, Fetească Albă sec, Fetească Neagră sec, Negru de Panciu demisec. Gustul nobil al vinurilor va fi pus în valoare și de compania selectă a unor  brânzeturile asortate, oferite de producătorul local SC Tudia SRL.

Cei pasionați de dragoste și vinuri adevărate sunt așteptați așadar joi, începând cu ora 18.00, la Cramele Bucium de la Piața Mare, confirmarea participării fiind făcută telefonic până marți, 22 februarie inclusiv, la telefon 0752039996. Ocuparea locurilor se va face în ordinea înscrierii, iar participanții trebuie să respecte restricțiile sanitare impuse de autorități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cramele Bucium și Vinum Nobilis promovează vinurile vrâncene ale podgoriei ”Moșia Domnească”, într-o degustare de Dragobete.
 Vizualizări articol: 1555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cramele Bucium și Vinum Nobilis promovează vinurile vrâncene ale podgoriei ”Moșia Domnească”, într-o degustare de Dragobete3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei