Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 43 (7960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Vine capătul. Pe când şi mântuirea?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu cât ne apropiem mai mult de capătul parcursului "regulat" al campionatului intern, cu atât parcă se văd mai bine toate anomaliile pe care se bazează întreaga activitate fotbalistică de la noi, în contratimp (şi parcă şi pe contrasens!) cu ce se întâmplă în domeniu în absolut tot restul lumii. Mă refer mai ales la ceea ce înseamnă refuzul vădit de a accepta corectitudinea. Altfel spus, la tragerea de timp până la limita nesimţirii depline în privinţa introducerii VAR, sistem care elimină în mare măsură tâlhăriile la care se dedau patroni, fotbalişti şi arbitri deopotrivă. Acolo unde sistemul a fost introdus de ani buni, deja hoţii (că doar n-oţi fi crezând că deţinem noi monopolul tâlhăriilor în sport!?) caută metode de a eluda arbitrajul video, înşişi cei desemnaţi să analizeze în camerele special amenajate fazele litigioase reuşind să sară peste momente controversate, spre consternarea întregii asistenţe, inclusiv a celei de la televizor. La noi, după ce ani întregi toţi tâlharii implicaţi în fotbalul mai mult mimat decât jucat au evitat introducerea VAR sub toate pretextele cu putinţă, începând cu ăla clasic, care te face mai degrabă să vomiţi, cum că "nu sunt bani" (bine că sunt în Letonia şi Kârgâzstan, unde s-a introdus de ani de zile!), derbedeii diriguitori ai "fenomenului fotbalistic" (cum le place lor să alinte bambiliciul de pe toloacele patriei) ne-au anunţat acum vreun an că "... vine, vine, vine / Calca totul în picioare" şi că în sezonul 2021-2022 vom avea şi noi VAR-ul nostru. Apoi, dacă tot am lungit sezonul cape guma de mestecat, ne-au zis că va fi introdus în play-off. Niţeluş mai târziu, a rămas tot că da, dar nu la toate meciurile din play-off, ci doar la unele dintre ele (pe ce criteriu!?) care li s-or părea lor, şefilor "fenomenului", mai breze, mai mândre şi mai cornute! Face cineva pariu că trece şi circul ăsta cu play-off-ul şi tot n-o să vedem nici urmă de VAR? Adică vine un nou capăt de sezon, dar mântuirea prin VAR nici gând. Cum să lase tâlharii (născuţi, nu făcuţi!) din mânătocmai tâlhăriile?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vine capătul. Pe când şi mântuirea?.
 Vizualizări articol: 880 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vine capătul. Pe când şi mântuirea?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei