Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 7 (7924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Bun-platnici

Aglomerație la plata taxelor și impozitelor locale la ghișeele Primăriei Suceava, chiar din prima zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr mare de suceveni s-au grăbit să își achite taxele și impozitele locale pentru 2022 din prima zi în care au fost posibile aceste operațiuni la ghișeele Primăriei Suceava.

Taxele și impozitele au rămas la același nivel ca și în 2021, 2020 și 2019, iar pentru plata anticipată pe întreg anul, până la 31 martie se acordă o bonificație de 10%.

Contribuabilii bun-platnici s-au prezentat la intrare chiar de la primele ore ale dimineții, formându-se cozi în fața sediului administrației locale, în ciuda temperaturilor scăzute și a pandemiei.

Cozile s-au menținut și după începerea programului de lucru, la 08.00 dimineața, fiind luate măsuri de distanțare între cei aflați la rând, în instituție și afară, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Prezența a sute de suceveni veniți să își achite obligațiile către bugetul local, la ghișee, chiar din prima zi, pare să fie o adevărată tradiție, de ani și ani de zile, nefiind afectată nici de introducerea mijloacelor alternative de plată, precum cea online sau prin transfer în cont.

Printre cei care au ales mijloacele alternative de plată se numără și viceprimarul Lucian Harșovschi, care de ani de zile plătește taxele și impozitele online, chiar din prima zi.

„Taxele și impozitele locale se pot plăti începând de luni, 10 ianuarie. La fel ca în anii precedenți, acestea nu se majorează. Eu am plătit online în această dimineață și îi încurajez pe toți sucevenii să facă la fel, este mult mai simplu, se evită cozile și aglomerația. Având în vedere contextul actual, recomand plata online, pe www.ghiseul.ro, unde informațiile se procesează după 48 de ore, pentru cei care își fac cont”, a spus Lucian Harșovschi.

Pentru cei care vor să facă plata la casieriile primăriei (numerar sau card), programul va fi extins, de marți, 11 ianuarie, în intervalul 08:00-18:00, doar în prima zi fiind deschise până la ora 14.00.

Persoanele fizice, dar și cele juridice care achită taxele pentru întregul an, până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10% (aplicată pentru impozitul pe teren, clădiri și mijloace de transport).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aglomerație la plata taxelor și impozitelor locale la ghișeele Primăriei Suceava, chiar din prima zi.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aglomerație la plata taxelor și impozitelor locale la ghișeele Primăriei Suceava, chiar din prima zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei