Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 284 (7896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Flutur a solicitat constructorului punerea în siguranță pe timpul iernii a lucrărilor pe drumul Suceava - Dolhasca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat constructorului care realizează lucrările de modernizare a drumului județean Suceava – Dolhasca să pună în siguranță zonele care ar putea provoca probleme de circulație pe timpul iernii. Gheorghe Flutur a spus că în cursul zilei de vineri a avut o discuție tehnică cu reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Nord – Est și cu reprezentanții constructorilor care realizează lucrările pe tronsonul de drum Suceava – Dolhasca, parte din axa rutieră strategică Suceava – Iași, care se modernizează printr-un proiect pe fonduri europene. „În acest an am avut întârzieri la execuția lucrărilor și săptămânal am făcut verificări pe teren. Acum am stat de vorbă cu constructorul și s-a mai recuperat din restanță. Peste 40% din lucrarea pe acest tronson este deja făcută și decontată. Dar tot nemulțumit sunt și am cerut un calendar în această iarnă pentru locațiile în care se poate lucra fără betoane sau fără asfalt. Iar din primăvară, un calendar de recuperare. Pe de altă parte a cerut constructorul punerea în siguranță a circulației pe aceste drumuri, pentru că este responsabilitatea lor și vrem să fie evitat orice risc de accident din cauza organizărilor de șantier”, a spus Gheorghe Flutur.

De precizat că lucrările se realizează în cadrul proiectului de modernizare a Axei Rutiere Strategice 1 Suceava - Iași, pe teritoriul județului Suceava fiind două tronsoane în lungime totală de 75,739 de kilometri. Primul tronson este pe ruta DJ 208A Suceava – Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca, continuare cu DJ 208 Dolhasca – Budeni – limită județul Iași, iar al doilea tronson pe DJ 209C Suceava – Frumoasa – Liteni-Moara și DJ 209D Liteni – Zaharești – Stroiești – Costâna – Dărmănești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a solicitat constructorului punerea în siguranță pe timpul iernii a lucrărilor pe drumul Suceava - Dolhasca.
 Vizualizări articol: 1273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a solicitat constructorului punerea în siguranță pe timpul iernii a lucrărilor pe drumul Suceava - Dolhasca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei