Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 249 (7861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Contrabandist

A intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat, în timp ce fugea de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care transporta țigări de contrabandă cu un VW Touran a pierdut controlul asupra mașinii în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră, autoturismul lovind un cap de pod și apoi răsturnându-se în drum, la Laura - Vicovu de Sus. Urmărirea a început vineri dimineață, în jur de ora 7.20, dinspre Brodina, în timp ce polițiștii de la Sectorul de Frontieră Brodina erau într-o misiune de monitorizare pe linia contrabandei.

Polițiștii au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism VW Touran cu numere de România, însă șoferul nu a oprit.

Mai mult, șoferul a acroșat ușor autospeciala Poliției de Frontieră. Polițiștii de frontieră au plecat în urmărire până la Laura - Vicovu de Sus, unde şoferul a pierdut controlul volanului. Mașina a intrat inițial într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat pe carosabil.

Deși avea leziuni la cap, bărbatul din mașina răsturnată a declarat inițial că nu are leziuni, refuzând să fie evaluat medical. Ulterior, pe timpul verificărilor la fața locului, şoferul a spus că nu se simte bine, fiind din nou chemată ambulanța.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani, din Falcău - Brodina, a ajuns în cele din urmă la spital.

„În interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete cu ţigări, iar la fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus. În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Parte din țigările din mașină au ajuns pe carosabil și în șanțul de la marginea șoselei, astfel că munca de adunare și inventariere a acestora a fost de durată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat, în timp ce fugea de polițiști.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat, în timp ce fugea de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei