Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 247 (7859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Cetatea de Scaun a Sucevei va găzdui a patra dezbatere publică națională „Turismul Românesc: Între impas și oportunitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cetatea de Scaun a Sucevei va găzdui cea de-a patra dezbatere publică „Turismul românesc: Între impas și oportunitate”, organizată de CONAF, Alianța pentru Turism, Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est și Asociația Națională a Antreprenorilor, cu scopul de a identifica soluții care să susțină turismul românesc ca axă prioritară de dezvoltare economică.

Potrivit organizatorilor, dezbaterea organizată la Suceava, care va avea loc joi, 21 octombrie, va aduce față în față autoritățile locale cu mediul de afaceri, reprezentanți din domeniul turistic la nivel regional și național, în dorința de a găsi oportunități de creștere și dezvoltare a turismului, în toate formele sale: religios, balnear, istoric, de agrement, ospitalier. Evenimentul va fi moderat de către președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin, Cristina Chiriac, și directorul executiv Enayati Medical City, Dan Doroftei.

Despre acest eveniment a vorbit președintele Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea de Nord-Est și prim-vicepreședintele CONAF, Liliana Agheorghicesei, care a precizat că acest eveniment este organizat având în vedere că prioritatea zero trebuie să fie salvarea turismului. „Cum am putea vorbi despre turismul românesc fără ținutul de vis și binecuvântat de Dumnezeu al Bucovinei? Prioritatea zero pentru noi este să salvăm turismul și agenții economici din toate sectoarele de activitate ale acestei industrii importante pentru economia națională”, a declarat Liliana Agheorghicesei. Ea a adăugat că turismul reprezintă pentru România sectorul economic care dispune de un valoros potențial de dezvoltare, neexploatat încă suficient, și este o sursă de atracție atât a investitorilor, cât și a turiștilor străini.

Liliana Agheorghicesei a arătat că proiectul „Turismul românesc: Între impas și oportunitate” va continua în noiembrie la Cluj și în decembrie la București. Ea a afirmat că acest demers vine în sprijinul operatorilor din turism şi servicii conexe, în vederea identificării de soluţii la problemele cu care aceştia se confruntă şi cu scopul poziţionării turismului românesc pe o axă de dezvoltare sustenabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetatea de Scaun a Sucevei va găzdui a patra dezbatere publică națională „Turismul Românesc: Între impas și oportunitate”.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cetatea de Scaun a Sucevei va găzdui a patra dezbatere publică națională „Turismul Românesc: Între impas și oportunitate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei