Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 233 (7845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caz complicat

A sunat repetat la 112 și a sesizat tot felul de ”nebunii”, până a ajuns la Psihiatrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Adâncata a ajuns la Secția de Psihiatrie după apeluri repetate la 112, în care anunța, printre altele, că se autoincendiază.  Căutat a doua oară în aceeași zi de polițiști, bărbatul de 46 de ani s-a baricadat în casă, iar din cauza stării de agitație în care era a fost preluat de polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale și dus la Spitalul Județean Suceava – Secția de Psihiatrie Burdujeni.   

 Duminică seară, în jurul orei 21.40, polițiștii de la Secția Rurală Adâncata au fost sesizați de operatorii de la 112 că un localnic din Adâncata a apelat abuziv, în repetate rânduri, numărul de urgențe 112, fiind în stare de ebrietate. Polițiștii l-au contactat telefonic pe bărbat și i-au explicat că va fi amendat pentru apelare abuzivă. Nu peste mult timp, același bărbat a sunat din nou la 112 și a anunțat că se află în parcul din centrul satului Adâncata și se va stropi cu benzină. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde nu l-au mai găsit pe bărbat.  Circul a continuat la domiciliul acestuia. Bărbatul s-a închis în locuință, a stins luminile și a refuzat să coopereze cu lucrătorii de poliție. La fața locului au ajuns ulterior și luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale.   

În cele din urmă, după negocieri în miez de noapte, bărbatul a ieșit din locuință, fiind preluat de polițiști și dus la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A sunat repetat la 112 și a sesizat tot felul de ”nebunii”, până a ajuns la Psihiatrie.
 Vizualizări articol: 884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A sunat repetat la 112 și a sesizat tot felul de ”nebunii”, până a ajuns la Psihiatrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei