Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 233 (7845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Angelica Fădor: Chiar dacă alianța toxică USR-AUR-PSD aruncă România în aer, Guvernul PNL continuă să guverneze țara în interesul românilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a criticat dur noua “alianță toxică" formată între USR, AUR și PSD care vrea să arunce România în aer, fără să se gândească la consecințele ce vor urma pentru întreaga țară. “Chiar dacă alianța toxică USR-AUR-PSD aruncă România în aer, Guvernul PNL continuă să guverneze țara în interesul românilor”, a spus Angelica Fădor. Ea a arătat că una dintre prioritățile Guvernului PNL condus de Florin Cîțu este protejarea consumatorilor vulnerabili afectați de creșterile prețurilor energiei, în acest sens fiind promovată Legea consumatorului vulnerabil adoptată de Parlament.

“Chiar în acest moment Guvernul PNL adoptă ordonanța pentru stabilirea schemei de subvenționare, unde se prevede un ajutor de 10% din costul pentru încălzire, ce poate să ajungă chiar la 100%, pentru cetățenii cu venituri foarte mici”, a spus Fădor. Deputatul PNL de Suceava a amintit ca actualul premier și președintele PNL a propus și creșterea salariului minim brut cu 250 de lei, de la 1 ianuarie. “Astfel salariul minim brut va crește cu 10,9%. Astfel, aproximativ 2 milioane de români vor beneficia de această măsură”, a spus Angelica Fădor. Ea a dat asigurări că și gestionarea pandemiei de Covid reprezintă o mare problemă, guvernarea actuală alocând 460 milioane lei din Fondul de rezervă pentru cheltuieli cu medicamente şi pregătirea paturilor de terapie intensivă.

Angelica Fădor a amintit și de sprijinul pentru persoanele afectate de pandemie, precizând că  „șomajul tehnic pentru aceste persoane se va prelungi. Acest proiect prevede reintroducerea acordării indemnizației de 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat”.

Deputatul PNL de Suceava a mai spus că o altă măsură îi vizează pe părinții care au copii în vârstă de până la 12 ani, sau 26 de ani în cazul copilului sau adultului cu handicap, cărora li se vor acorda zile libere plătite prin asigurarea unei indemnizaţii de 75% din salariul de bază corespunzător unei zile lucrătoare.

“Mai trebuie spus că actualul Guvernul PNL va adopta vineri hotărârile CNSU în sensul în care unitățile HORECA rămân deschise indiferent de incidență, cu condiția vaccinării personalului. Apoi,  școlile rămân deschise indiferent de incidența cazurilor”, a mai afirmat deputatul PNL de Suceava. Ea a făcut referire și la Planul Național de Redresare și Reziliență, care pentru România va însemna 29,2 miliarde de euro în următorii cinci ani, fonduri pentru dezvoltare. „Și pentru că în România încă există foarte multe localități defavorizate, Guvernul PNL a adoptat programul Anghel Saligny, unde, 50 de miliarde de lei vor contribui la dezvoltarea localităților din România ce nu au drumuri, poduri, apă curentă, canalizare și gaze naturale”, a încheiat Angelica Fădor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: Chiar dacă alianța toxică USR-AUR-PSD aruncă România în aer, Guvernul PNL continuă să guverneze țara în interesul românilor.
 Vizualizări articol: 4176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Angelica Fădor: Chiar dacă alianța toxică USR-AUR-PSD aruncă România în aer, Guvernul PNL continuă să guverneze țara în interesul românilor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei