Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 211 (7823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

1 – 3 septembrie

Ziua porților deschise la fabrica EGGER din Rădăuți, pentru reprezentanții administrațiilor locale învecinate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 1-3 septembrie 2021, compania EGGER a organizat Ziua porților deschise la fabrica din Rădăuți, pentru reprezentanții administrațiilor locale învecinate.

Primarii, consilierii locali și funcționarii din administrațiile locale din Rădăuți, Dornești și Satu Mare au participat la Ziua porților deschise la EGGER. 30 de reprezentanți ai comunității în care își desfășoară EGGER activitatea au luat parte la discuții, prezentări și tururi de fabrică.

Prin cele trei zile dedicate Zilelor porților deschise, reprezentanții EGGER și-au propus să ofere mai multe informații privind activitatea de pe platforma industrială din Rădăuți din ultimii doi ani. Au început cu Raportul de sustenabilitate EGGER. Raportul pe 2020 conține exemple de bune practici care ilustrează modul în care EGGER abordează tema sustenabilității în activitatea și acțiunile lor zilnice. De asemenea, au prezentat obiectivele lor de sustenabilitate și au subliniat astfel angajamentul EGGER clar față de o gestionare durabilă, pentru mai multe generații.

Agenda discuțiilor a mai inclus proiectele de CSR din ultimii doi ani, precum contribuția EGGER în domeniul sănătății (ex. la Spitalul Municipal Rădăuți, materiale anti-COVID) sau educației (ex. proiectul „Digitalizarea educației”) și concluziile studiului de sănătate realizat periodic pentru EGGER Technologia.

În timpul turului de pe platforma industrială, participanții au aflat detalii tehnice despre procesul de producție și produsele EGGER, în special PAL, de la Rădăuți și managementul apei uzate de pe platforma industrială.

„Am invitat reprezentanții administrațiilor locale învecinate pentru a le oferi o perspectivă mai clară asupra activității fabricii noastre și a impactului pozitiv – prin angajați, impozite locale, furnizori, sponsorizări -  pe care EGGER îl are în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Obiectivul nostru este să construim și să consolidăm relații sustenabile cu reprezentanți din educație, sănătate și comunitate, principalele domenii spre care ne orientăm atenția în proiectele noastre de implicare locală. Ziua porților deschise este o oportunitate potrivită în acest sens”, a declarat Alina Chifan, director de vânzări al EGGER Romania. Precedentul eveniment de tip Ziua porților deschise a avut loc în iunie 2019, scopul EGGER fiind ca periodic să reia acest tip de întâlniri, astfel încât să contribuie la crearea unei relații transparente și deschise între companie și comunitatea locală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua porților deschise la fabrica EGGER din Rădăuți, pentru reprezentanții administrațiilor locale învecinate.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua porților deschise la fabrica EGGER din Rădăuți, pentru reprezentanții administrațiilor locale învecinate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei