Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 211 (7823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ioan Stan: Cei de la USRPLUS anunță că ies de la guvernare, dar își păstrează oamenii în funcțiile bănoase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, miercuri, că după ce au văzut că nu le merge să se folosească de PSD pentru a rămâne la guvernare în condițiile lor, cei de la USRPLUS recurg la o nouă escrocherie. Ioan Stan a spus că cei de la USRPLUS își retrag miniștrii, simulând că ies de la guvernare, dar îi păstrează în funcțiile bănoase și de putere pe secretarii de stat, șefii de instituții, prefecții sau directorii de deconcentrate. Stan consideră că aceștia aplică rețeta care i-a consacrat, încercând „să-i prostească pe oameni în față”, una zicând și alta făcând. „Dacă PNL-iștii, în frunte cu premierul Cîțu, acceptă asta, înseamnă că tot acest balamuc politic nu e nimic altceva decât un blat ordinar pentru putere și pentru banii publici. În acest context, singura soluție reală, corectă, este cea susținută de PSD, anume: alegerile anticipate”, a precizat președintele PSD Suceava. El consideră că o dovadă că cei de la USR una zic și alta fac o reprezintă tocmai lipsa de realizări a ministerelor pe care aceștia le-au condus. „Astfel avem 0 km de autostrăzi,  0,2% fonduri UE absorbite, 0% fonduri din PNRR, ultimul loc în UE la sprijinirea IMM-urilor și a economiei, eșec pe linie în reformarea sistemului de sănătate și la vaccinare, nimic notabil în justiție. Doar circ și scandal, acestea sunt singurele realizări notabile ale celor de la USRPLUS”, a precizat Ioan Stan.

El a declarat că românii nu trebuie să uite că nici acum, după șase luni de la termenul inițial, PNRR-ul României nu e adoptat la Bruxelles, iar absorbția fondurilor europene e dezastroasă, existând încă 14 miliarde de euro neconsumate, din exercițiul financiar 2014-2020.

„În sănătate, pandemia a scăpat de mult de sub control, vaccinarea e un dezastru, iar România se află pe penultimul loc în Europa în privința procentului de persoane vaccinate. La justiție, nu s-a îndeplinit niciun angajament, nici desființarea SIIJ, nici modificarea legilor Justiției. În economie, mediul de afaceri a fost mințit, amăgit cu măsuri de sprijin niciodată aplicate. Aici trebui spus că măsura 2 a fost anulată, măsura 3 este subfinanțată, iar HORECA n-a primit nici acum banii promiși, în timp ce activitatea de susținere a exporturilor a fost subminată. Ca să nu mai discutăm  despre <realizările> de la Transporturi, fiind notorii catastrofele feroviare, insolența și incompetența directorilor de companii de genul dlui Vizante, de la CFR Călători - puși de ministrul Drulă, precum și alte decizii. Ce putem zice... politica <cu ranga> nu ține loc de realizări, oricât ar vrea cei de la USRPLUS”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Cei de la USRPLUS anunță că ies de la guvernare, dar își păstrează oamenii în funcțiile bănoase.
 Vizualizări articol: 825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan: Cei de la USRPLUS anunță că ies de la guvernare, dar își păstrează oamenii în funcțiile bănoase1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei