Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 211 (7823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Arbitru de centru: dl Covid!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, când a venit ştirea că Ianis Hagi a fost depistat pozitiv în Macedonia, după ce îi cursese niţel nasul şi avusese ceva frisoane, cala orice răceală, şi că în consecinţă nu are drept de joc în meciul pe care România l-a disputat aseară, un meci extrem de important în clasamentul final al grupei, am început să mă enervez din nou la gândul că e deja un an jum'ate şi ceva de când vieţile ne-au fost date peste cap de demenţaasta planetară şi că în indiferent ce „domeniu (sport, concerte, cinematografie, medicinăchiar) te-ai apuca să-ţi planifici ceva, orice, programul pe termen lung a devenit o aberaţie, dacă nici cel de pe o zi pe alta nu eşti sigur că poate fi respectat. În acest caz concret, cum să-l acuzi pe Mirel de vreun eventual eşec (Doamne fereşte!, sper să nu se fi produs) din moment ce piesade bază într-o configuraţie ofensivă a echipei este pe pat de spital ori de hotel la ora la care ar trebui să construiască victoria echipei noastre, a tuturor românilor!? Iar pentru că ne confruntăm cu evenimente de domeniul psihiatriei, nu se putea ca punctul suprem în domeniu să nu fi fost deja atins fix în America de Sud. Evenimentul s-a produs în Brazilia, marţi seara, la meciul dintre (desigur!) Brazilia şi Argentina. Duşmănia fotbalistică dintre ele datează de multe decenii şi acoperă toată gama: de la disputapentru supremaţie la nivel de reprezentativă, până la cea între cluburi şi sfârşind cu "cine a fost cel mai bun pe lume: Pele sau Maradona?". Foarte de curând, în acest an, duşmănia s-a amplificat încă o dată, atunci când Argentina a bătut Brazilia chiar în deplasare, în finala Copa America, echivalentul sud-american al Europeanului. S-au disputat chiar în paralel cele două turnee finale. Marţi seara, tot în Brazilia, în preliminariile Mondialului, s-au întâlnit din nou cele două naţionale. Întâlnirea însă a fost una scurtă de tot: prin minutul 5, pe teren au năvălit poliţişti, militari, doctori, oprind meciul pentru că... 4 titulari argentinieni comiseseră falsuri în declaraţiile medicale! Adică veneau din Anglia, unde joacă la echipe de club, iar legislaţia braziliană le impune automat carantina celor sosiţi din Anglia! Întrebarea firească ar fi: dar de ce i-au lăsat să intre pe teren? De ce nu i-au prevenit că n-au voie? Răspunsul, tot firesc sună astfel: ete d'ăia! Şi uite-aşa, Brazilia va câştiga cu 3-0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arbitru de centru: dl Covid!.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Arbitru de centru: dl Covid!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei