Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 209 (7821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Modernizarea Sucevei de la scara blocului

Extindere și modernizare a parcării din zona “Dom Polski”, după refacerea căilor de acces la blocurile din jur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O zonă centrală a municipiului Suceava are acum un nou aspect, modern și îngrijit, ca urmare a finalizării lucrărilor de reabilitare a căilor de acces prin proiectul “Modernizarea Sucevei de la scara blocului”, inițiat de administrația locală. Numărul sucevenilor care beneficiază în mod direct de lucrările executate este de aproximativ 350 de locuitori din 14 scări de bloc.

“Am finalizat lucrările de reabilitare a 1.478 mp de alei și a acceselor la scările de bloc aferente blocurilor A, B1, B2 și B3 din zona str. Ana Ipătescu/str. Mitropoliei. De asemenea, extindem și reabilităm parcarea din fața clădirii <Dom Polski>, clădire ce este în curs de reabilitare de către Uniunea Polonezilor din România. La final, întreaga zonă va fi schimbată total, inclusiv prin amenajarea spațiilor verzi și toaletarea copacilor”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat direct de implementarea proiectului de modernizare a parcărilor și căilor de acces din cartiere, pe care l-a inițiat în urmă cu trei ani.

Lucrarea finalizată acum a vizat o zonă care cuprinde 4 blocuri, cu 14 scări de bloc și un total de 275 apartamente, fiind utilizați 922 de mp de pavaj nou, 556 mp de pavaj refolosit, cu 1.270 metri liniari de bordură mică, 225 metri liniari de bordură mare și 22 de metri liniari de trepte.

“M-am bucurat să îl văd în teren pe președintele asociației nr. 1, am rămas plăcut impresionat de implicarea acestuia, implicare pe care mi-ar plăcea să o văd la toți președinții de asociații!”, a adăugat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a precizat că parcarea din fața clădirii “Dom Polski” are în prezent 1.904 metri pătrați, iar la finalul lucrărilor de extindere și modernizare va fi de 2.500 de mp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Extindere și modernizare a parcării din zona “Dom Polski”, după refacerea căilor de acces la blocurile din jur.
 Vizualizări articol: 1685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Extindere și modernizare a parcării din zona “Dom Polski”, după refacerea căilor de acces la blocurile din jur3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei