Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 197 (7809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Niculai Barbă: Campioana olimpică Ancuța Bodnar, o extraordinară ambasadoare a Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă consideră că suceveanca Ancuța Bodnar, campioana olimpică la canotaj, este o extraordinară ambasadoare a Bucovinei. Afirmația a fost făcută după ce Ancuța Bodnar a fost prezentă, duminică, la evenimentul „Hora la Prislop”, acolo unde a mers împreună cu familia sa. Ancuța Bodnar a mers la acest eveniment îmbrăcată într-o ie tradițională.

„După ce s-a întors din Japonia am văzut-o foarte prezentă și implicată în comunitate și ne bucurăm foarte mult că a ajuns la Prislop. M-am bucurat foarte mult că a acceptat să se întâlnească cu expozanții noștri de la Prislop, dar și că a fost prezentă la standul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, chiar în scopul de a promova Bucovina”, a precizat Niculai Barbă. Tot în standul CNIPT, Ancuța Bodnar s-a fotografiat cu o traistă tradițională, pe care era scris mesajul „Hai în Bucovina!”. Niculai Barbă, care a însoțit-o pe campioana olimpică la canotaj la vizitarea standurilor meșterilor populari din județul Suceava și la cele două stâne tradiționale, a mai spus că Ancuța Bodnar a apreciat tradițiile și obiceiurile din Bucovina, ea declarând chiar că atunci când era mai tânără a încondeiat ouă și îi plăcea să meargă cu familia la hore și baluri. Ancuța Bodnar a vizitat și standurile Asociației Produs în Bucovina, unde a degustat produsele bio și a apreciat diversitatea produselor apicole.

„Deschiderea ei și bucuria de a face promovare Bucovinei ne face să o vedem ca o ambasadoare de prim rang a Bucovinei. Iar fotografiile pe care și le-a făcut la Hora la Prislop ar putea să ne ajute foarte mult în promovarea acestei zonei. De asemenea, m-a bucurat faptul că a înțeles imediat că poate să promoveze Bucovina și există întreaga deschidere din partea ei pentru a face acest lucru. Și am stabilit să continuăm discuțiile despre alte acțiuni în care ea se poate implica activ în promovarea Bucovinei”, a spus vicepreședintele CJ Suceava.

Niculai Barbă consideră că pe lângă faptul că este o mare campioană a României, Ancuța Bodnar este și o extraordinară ambasadoare a Bucovinei. În toate fotografiile făcute pentru a promova tradițiile și obiceiurile din Bucovina, Ancuța Bodnar apare cu medalia olimpică de aur câștigată la Tokyo. „Am văzut-o cu câtă naturalețe manifestă această demnitate, de ambasadoare a Bucovinei. La fel de natural cum zbura pe luciul apei. E clar, este în firea ei să facă aceste lucruri, pentru că vorbește despre ce a trăit și despre ce vrea să trăiască. Mult succes, Ancuța Bodnar de Bucovina!”, a transmis vicepreședintele CJ Suceava.

Niculai Barbă a reamintit că în data de 31 iulie va avea loc ședința de Consiliu Județean în care se va supune votului proiectul pentru acordarea titlului de Cetățean de onoare al județului pentru Ancuța Bodnar și ceilalți medaliați olimpici din județ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Barbă: Campioana olimpică Ancuța Bodnar, o extraordinară ambasadoare a Bucovinei.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Niculai Barbă: Campioana olimpică Ancuța Bodnar, o extraordinară ambasadoare a Bucovinei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei