Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 197 (7809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Periculos

Ziua și accidentul pe fondul vitezei, pe drumul național de la Gura Humorului spre Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul național 2E, pe sectorul Gura Humorului – Fălticeni, prin Cornu Luncii, se dovedește foarte periculos în ultima perioadă de timp, pe fondul vitezei mari cu care se circulă în general, având în vedere porțiunile destul de lungi în linie dreaptă și calitatea bună a carosabilului.

Ultimul accident s-a petrecut duminică după-amiază, în jurul orei 16.30, când două mașini s-au ciocnit violent la ieșirea din Cornu Luncii spre Fălticeni.

Din cercetările poliței rezultă că în timp ce se deplasa pe direcția Gura Humorului spre Spătărești, un șofer în vârstă de 35 de ani, din județul Iași, a pătruns cu mașina pe sens opus, intrând în autoturismul condus de o femeie în vârstă de 26 de ani, din comuna Marginea.

În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care două victime au fost preluate de echipajele sosite la fața locului și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Este vorba de doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul din judeţul Iaşi, care a pătruns pe contrasens.

Acest accident s-a petrecut la o zi după un accident petrecut pe același sector al DN 2E, în apropiere de Berchișești.

Sâmbătă, puțin după ora 17.00, pompierii militari au fost anunțați că un autoturism a intrat într-un camion, în accident fiind implicate în total patru persoane.

Din ancheta preliminară a poliției rezultă că un șofer în vârstă de 40 de ani, din Iași, aflat la volanul unui autoturism, s-a angajat în efectuarea unei depășiri fără a se asigura suficient, moment în care a intrat în coliziune cu un camion condus din sens opus de un localnic în vârstă de 26 de ani. Acesta din urmă a tras de volan, încercând să evite impactul, dar nu a reușit.

În urma evaluărilor medicale, bărbatul de 40 de ani de la volanul autoturismului și fiica sa în vârstă de 9 ani au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Primele investigații medicale nu au indicat leziuni grave la nici unul dintre ei.

Așadar, cu multă șansă, aceste două accidente nu au avut consecințe tragice.

DN 2E este un drum folosit intens în această perioadă de turiștii care vin în zona de munte a județului, iar de la Păltinoasa o iau pe DN 2E și mai departe spre Iași sau București.

Se poate observa că în cazul ambelor accidente recente șoferii erau în tranzit, fiind din Iași. Acest trafic ridicat al turiștilor se suprapune peste cel al localnicilor, dar și peste un trafic greu destul de intens pe acest drum.

Accidente grave au avut loc pe acest drum și cu implicarea localnicilor.

Recent, duminică, 15 august, pe raza satului Dumbrava, comuna Cornu Luncii, a avut loc un accident în care au murit doi tineri. După ce a circulat pe DN 2E, un tânăr șofer abia intrat pe drumul județean spre Horodniceni a pierdut controlul asupra mașinii, pe fondul vitezei excesive. Mașina în care se aflau în total cinci tineri s-a răsturnat pe cupolă.   

Acest sector al DN 2E este și cel pe care s-a petrecut și cel mai grav accident din ultimii ani din județul Suceava. În 2017, cinci oameni au murit după un impact nimicitor, tot în zona Cornu Luncii.   

În mod cert, acest sector de drum îmbie la viteză, iar de aici și până la risc de accidente nu mai este prea mult, având în vedere numărul parcă tot mai mare de șoferi nesiguri la volan, dar mult prea grăbiți, asta fără a-i mai lua în calcul pe șoferii pericol public, băuți sau fără permise de conducere.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua și accidentul pe fondul vitezei, pe drumul național de la Gura Humorului spre Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua și accidentul pe fondul vitezei, pe drumul național de la Gura Humorului spre Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei