Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 197 (7809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Început împiedicat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă şi-a dat drumul şi campionatul italienesc, care de la o vreme s-a ambiţionat să pornească ultimul, ceea ce era aproape monopol britanic până acum câţiva ani, atunci înseamnă că toată lumea s-a aşternut la treabă pe gazoanele Europei. Şi, aşa cum se întâmplă aproape întotdeauna, primele partide nu sunt deloc convingătoare în privinţa jocului în sine, iar primele rezultate sunt adesea surprinzătoare. Se fac reglaje din mers, se reparăpe unde mai e de reparat, se aduc elogii transferaţilor care s-au integrat rapid şi se plânge după bani dacă "grefa" e respinsă de organismul echipei. Am urmărit-o pe Barcelona în primele ei două partide fără Messi, după o mie şi ceva de ani! Cred că mai trebuie încă o mie ca să fie uitat, şi încă una pentru a se găsi alternativă la jocul de până acum al echipei, cu alţi artişti în alte roluri. Cafan al Real-ului, după meciul încântător din prima etapă, l-am aşteptat cu emoţie, interes şi mari speranţe pe următorul, de la Levante, în ideea că facem şi golaveraj şi ne instalăm pe locul 1. De dat, am dat 3 bucăţi, dar am luat tot atâtea!... şi abia-abia am egalat când mai erau vreo câteva minute. Marile "realizări" din apărarea Real-ului i-au aparţinut domnului Alaba, despre care încă de când am auzit că ar lua-o către Madrid, am avut aceleaşi stări caalea legate de aducerea lui Hazard! Poate îl bate gândul de revenire la Munchen, şi astfel le-ar repara pe amândouă: Real cu Alaba în teren e la fel de prost în apărare ca Bayern fără el! În Italia, Juventus a ratat şi ea startul, ciupind un egal în deplasarea de la Udine. Dintre mărimile Europei, doar în Anglia lucrurile par mai aşezate: Liverpool şi Chelsea împărţind locul 1 la egalitate perfectă, cu câte 6 puncte şi golaveraj 5-0. Nu este însă nici aici nimic edificator, din moment ce pe penultimul loc, 19, se afla Arsenal, cu 0 puncte şi golaveraj 0-4. Crede cineva că Arsenal va retrograda vreodată!? Cred că abia de prin etapaa 5-a vom putea vedea la lucru cu adevărat echipele în noile formule.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Început împiedicat.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Început împiedicat2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei