Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 183 (7795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediția a V-a

Competiție de alergare montană “Hit The Egg – Ouşoru Challenge”, sâmbătă, la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 250 de sportivi profesioniști sau amatori vor concura în probele de maraton (45 km), semimaraton (24 km) și cross (10 km) în cadrul ediției a V-a a competiției de alergare montană din Circuitul Carpaților “Hit The Egg – Ouşoru Challenge”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 august, la Vatra Dornei și este organizat de către Asociația RoMontana cu sprijinul Primăriei municipiului Vatra Dornei și al unui număr important de sponsori și parteneri.

La buna desfășurare a evenimentului contribuie peste 60 de voluntari.

“Hit The Egg – Ouşoru Challenge” este un concurs de alergare montană desfăşurat în Munţii Suhard, cu scopul de a facilita dezvoltarea turismului activ în zona Dornelor, prin promovarea mişcării în aer liber şi a unui mod de viaţă sănătos. Participanții sunt încurajați să contribuie cu hrană sau orice alte produse care vor fi donate adăpostului de câini fără stăpân din Vatra Dornei.

"Ne-am dorit ca acest concurs să devină o tradiţie, să punem Vatra Dornei și Bucovina pe harta marilor competiții de alergare montană şi să ne aducem contribuţia la consolidarea destinaţiei ecoturistice și de turism activ <Ţara Dornelor>. Ne bucurăm că ne-a ieșit până acum. Ne bucurăm să continuăm.

Competiţiile de alergare montană au menirea de a contribui la dezvoltarea durabilă a teritoriului prin atragerea atenţiei asupra conceptului de turism activ, ecoturism şi a implicărilor economice şi sociale pe care această formă de petrecere a timpului liber o are pentru dezvoltarea comunităţilor montane în general", a declarat Radu Adrian Rey (organizator).

Conform programului evenimentului, vineri, 6 august, la casa de Cultură din Vatra Dornei se fac înscrieri și se ridică kit-urile de concurs, operațiune continuată sâmbătă dimineață, pe platoul Runc, de unde, la ora 09.00, se dă startul competiției la maraton, semimaraton, iar ulterior la cross.

“Vă invităm să participați la eveniment în număr cât mai mare pentru a alerga, pentru a susține sportivii, pentru o tură cu bicicleta sau pur și simplu pentru socializare și muzică bună. Avem în program și probe sportive și alte activități interactive pentru copii”, au transmis organizatorii.

Premierea se va face tot sâmbătă, în zona de start/finish, de la ora 18.00.

Toate detaliile despre eveniment, inclusiv programul, pot fi accesate pe site-ul www.hit-the-egg.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/hittheegg.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Competiție de alergare montană “Hit The Egg – Ouşoru Challenge”, sâmbătă, la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Competiție de alergare montană “Hit The Egg – Ouşoru Challenge”, sâmbătă, la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei