Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 183 (7795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Puzderie de lume și vuiet de motoare la parada Bucovina Motorfest

Sâmbătă, 7 August 2021 (19:49:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O impresionantă paradă de motociclete a circulat sâmbătă pe străzile Sucevei, pornind de sus, de la Cetate, de unde s-a organizat a III-a ediție a Bucovina Motorfest.

Startul s-a dat la miezul zilei, de pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, unde s-au adunat aproximativ 200 de motoare și proprietarii lor, unii singuri, alții cu perechea lor, în șa, costumați în general în haine de piele dar și cu alte materiale cu care să se simtă comfortabil pe căldură.

Pe lângă motoarele lor, care au fost admirate de mii de oameni care au venit sus, la Cetate și la Muzeul Satului, dar mai ales de cei sosiți la spectacolele din cadrul festivalului, personajele care urcau pe ele se dovedeau cel puțin la fel de interesante. Tocmai de aceea, la parada moto, aproape toată lumea era cu telefoanele în aer, cu ochii pe participanți, care s-au încolonat, formând un lung “șarpe” negru, cu un capăt în parcarea de lângă Terasa Admiral și altul pe strada care face legătura cu strada principală dintre Suceava și Ipotești.

Participanții, mai mulți ca niciodată, au avut parte vineri seara de distracție și muzică bună alături de Cargo, Bucovina și 99 Degrees, în vreme ce pentru iar sâmbătă, 7 august, după ora 19.00, sunt programate concerte cu Alternosfera, Urma și Odyssey. La ediția de anul acesta este organizată o tombolă cu premii substanțiale, respectiv un motor custom Yamaha 2YL, o chitară Yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar Bee Fit. La tombolă vor participa cei care vor cumpăra tricoul oficial al Bucovina Motorfest, iar desemnarea câștigătorilor se va face în timpul concertului susținut de trupa Urma.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puzderie de lume și vuiet de motoare la parada Bucovina Motorfest.
 Vizualizări articol: 2348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Puzderie de lume și vuiet de motoare la parada Bucovina Motorfest3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei