Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 183 (7795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiștii au făcut 18 rețineri în arest, în cinci zile. Capacitatea arestului IPJ Suceava a fost depășită

Duminică, 8 August 2021 (18:05:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima săptămâna a fost una în care polițiștii au luat măsura reținerii în arest în foarte multe cazuri, de la obișnuitele de acum infracțiuni la regimul rutier, până la fapte de viol, șantaj, ultraj sau lipsire de libertate.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a arătat că în perioada 2-7 august, polițiștii suceveni au dispus măsura reținerii și încarcerarea în arestul IPJ Suceava a 18 persoane cercetate în dosare privind fapte de violență, de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni la viața sexuală, la regimul rutier, șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, viol, infracțiuni economice și de contrabandă. Câțiva dintre inculpați au fost ulterior arestați preventiv, după cum am exemplificat în alte materiale din ediția de astăzi a Monitorului de Suceava.

S-a ajuns în situația ca joi, 5 august, capacitatea Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul poliției județene să fie depășită. S-a întâmplat chiar în ziua și la ora reținerii fostului deputat Ștefan Alexandru Băișanu, într-un dosar de șantaj. 

”A fost solicitat sprijinul județelor învecinate pentru depunerea în arest a persoanelor față de care s-au dispus măsuri preventive privative de libertate. Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă de natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Capacitatea arestului poliției județene este de aproximativ 40 de locuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au făcut 18 rețineri în arest, în cinci zile. Capacitatea arestului IPJ Suceava a fost depășită.
 Vizualizări articol: 1644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii au făcut 18 rețineri în arest, în cinci zile. Capacitatea arestului IPJ Suceava a fost depășită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei