Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 183 (7795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenție

De 4 zile a început să crească numărul celor care se vaccinează împotriva Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Interesul pentru vaccinarea împotriva Covid-19 a crescut, în ultimele zile, în județul Suceava, și acest lucru se vede în evoluția zilnică a numărului de persoane care s-au vaccinat cu prima doză. Astfel, dacă în data de 22 iulie a.c. s-au vaccinat în județ 347 de persoane, dintre care 233 cu prima doză, sau pe 25 iulie - 160 de persoane, dintre care 95 cu prima doză, în data de 2 august s-au vaccinat 329 de persoane - 243 cu prima doză; 3 august – 498 de persoane, din care 396 cu prima doză; 4 august – 489 de persoane, din care 381 cu prima doză și 5 august – 412 persoane, din care 316 cu prima doză.

Concomitent, potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, în primele 5 zile ale lunii august au intrat în evidențele DSP 37 noi persoane confirmate cu Covid-19, cât în întreaga lună iulie a acestui an.

„Anchetele epidemiologice efectuate de către DSP Suceava relevă faptul că marea majoritate a cazurilor nou depistate au istoric de călătorie - persoană pozitivă sau contacții direcți”, a spus Gabriela Băncilă. Localitățile cu cele mai multe cazuri active de Covid-19 sunt: Suceava - 14 cazuri, Ipotești - 7 cazuri, Fălticeni - 6 cazuri, Brodina-  5 cazuri, Rădăuți - 4 cazuri, Poieni Solca - 3 cazuri. Crește zilnic, de asemenea, numărul persoanelor pozitive Covid-19 internate în spitalele din județul Suceava, vineri ajungând la 18 cazuri cu formă medie de boală.

Gabriela Băncilă a arătat că în cursul zilei de 5 august a.c. s-au vaccinat la Gura Humorului 16 persoane, Rădăuți – 21, Vatra Dornei – 17, Câmpulung – 18, Fălticeni – 18, Iulius Mall Suceava – 74, drive-through Shopping City Suceava – 64, Salcea – 9, Dolhasca – 3, Siret - 31, cabinete medicale de familie – 141 de persoane.

Până la data de 5 august 2021, în județul Suceava s-au vaccinat 95.294 persoane, din care 81.749 persoane au primit și doza a II-a. DSP recomandă insistent respectarea normelor de siguranță sanitară, respectarea măsurii de carantină în cazul călătoriilor în străinătate și apelarea „cu încredere și de urgență la vaccinare”, ca soluție sigură și eficientă pentru prevenirea formelor grave de boală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De 4 zile a început să crească numărul celor care se vaccinează împotriva Covid.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De 4 zile a început să crească numărul celor care se vaccinează împotriva Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei