Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 183 (7795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătrână accidentată mortal pe trecerea de pietoni, la Dumbrăveni

Duminică, 8 August 2021 (16:47:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 76 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Dumbrăveni. Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 14.40, iar accidentul a fost surprins clar de o cameră de supraveghere. Din păcate, tânăra în vârstă de 27 de ani care conducea un BMW circula imprudent și cu viteză.

Din cercetările poliției rezultă că o tânără în vârstă de 27 de ani, din municipiul Suceava, Anca Matei, aflată la volanul unui BMW, pe raza localității Dumbrăveni, pe sensul de mers dinspre Salcea spre Botoșani, nu a redus viteza la apropierea de trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, cauză din care a lovit-o în plin pe localnica Rodica Burcă, în vârstă de 76 de ani, care se afla în traversarea regulamentară a drumului. După cum se vede pe imagini, bătrâna s-a angajat regulamentar în traversare, din dreapta conducătoarei auto, care nu pare să fi avut timp să schițeze vreun gest de evitare a impactului.  Aceasta pare să fi apucat doar să frâneze ușor. 

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Suceava, unde, din cauza gravelor leziuni interne, a decedat în scurt timp.

Tânăra de la volan a fost verificată cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și continuă cercetările.

Dacă în privința cauzei accidentului lucrurile sunt clare, ar mai fi de stabilit, în cadrul unei expertize de specialitate, și viteza cu care rula tânăra de la volanul BMW-ului, în localitate și în apropierea unei treceri de pietoni.

La Dumbrăveni, pe drumul care leagă Suceava de Botoșani, a fost o perioadă cu mai multe accidente mortale cu victime pietoni. În ultima perioadă, nu au mai avut loc accidente grave, însă, din păcate, s-a ajuns din nou la o tragedie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână accidentată mortal pe trecerea de pietoni, la Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 5273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână accidentată mortal pe trecerea de pietoni, la Dumbrăveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei