Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 177 (7789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment susținut de Primăria Suceava

Două zile de blues, jazz, soul, rock and roll și folk, pe platoul Cetății de Scaun Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un eveniment cultural care nu a mai avut loc în format fizic, ci doar online, anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus, se va desfășura anul acesta, dar nu în centrul Sucevei, așa cum au fost ultimele ediții, ci pe platoul Cetății de Scaun Suceava.

“Suceava Blues Festival”, ediția a XII-a, se va desfășura cu sprijinul Primăriei Suceava, care a alocat suma de 40.000 de lei de la bugetul local al municipiului, în baza unui contract de asociere cu Asociația “Pentru Suceava”, care se ocupă de organizarea evenimentului.

“Necesitatea realizării acestui proiect se datorează dorinței de readucere în atenția și în inimile iubitorilor de muzică adevărată a valorilor consacrate ale acestui gen artistic definit prin armonie, sensibilitate, speranță și curaj. Muzica este hrană pentru suflet, iar în această perioadă grea pe care o traversăm dorim să realizăm evenimente speciale, pline de speranță și optimism… Realizarea unui proiect de acest gen promovează arta muzicală, crește gradul de cultură al unui popor și oferă cetățenilor oportunitatea petrecerii timpului liber în vederea relaxării”, se afirmă în referatul de aprobare a finanțării, semnat de primarul Ion Lungu.

Conform organizatorilor, perioada de desfășurare a evenimentelor este 13-14 august (se suprapune cu evenimentul de tip medieval din Cetate, ceea ce are și avantaje, dar poate duce la apariția unor probleme), iar pe parcursul celor două zile de festival participanții vor avea parte de muzică live, în prezența unor artiști de renume, în cadrul unor concerte și recitaluri care îmbină blues-ul cu alte genuri de muzică, precum jazz, soul, rock and roll, funk, folk.

Anul acesta intrarea este liberă pentru toate evenimentele, însă doar în limita locurilor disponibile, numărul maxim de persoane fiind 2.500.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două zile de blues, jazz, soul, rock and roll și folk, pe platoul Cetății de Scaun Suceava.
 Vizualizări articol: 1472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două zile de blues, jazz, soul, rock and roll și folk, pe platoul Cetății de Scaun Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei