Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 150 (7762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Zilele Humorului vor fi amânate anul acesta ca urmare a procentului mic de vaccinare anti-Covid din acest oraș

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizarea ediției de anul acesta a „Zilelor Humorului” va fi amânată având în vedere procentul redus de vaccinare anti-Covid în acest oraș. Anunțul a fost făcut de primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care a precizat că în momentul de față doar 20% din populația orașului s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. „Ne dorim ca Zilele Humorului să fie o sărbătoare a tuturor humorenilor, de care să ne bucurăm cu toții și care să ne aducă împreună după un an și jumătate în care am trecut prin multe provocări”, a declarat Ursaciuc. El a spus că în condițiile în care potrivit prevederilor legale evenimentele în aer liber se pot organiza doar conform hotărârilor Comitetului Național pentru Situații de Urgență, iar rata de vaccinare în orașul Gura Humorului este foarte mică, Primăria nu își dorește să condiționeze participarea la eveniment prin efectuarea de teste plătite. Marius Ursaciuc a spus că astfel s-a luat decizia de a amâna evenimentul „Zilele Humorului”, programat în perioada 30 iulie - 1 august. „Ținând cont că e sărbătoarea orașului și numai 20% dintre humoreni sunt vaccinați, nu vrem să producem o sciziune între cei vaccinați și cei nu sunt vaccinați, motiv pentru care am amânat organizarea acestui eveniment până când vom putea să ne adresăm întregii populații”, a mai declarat primarul din Gura Humorului. El a ținut să le mulțumească humorenilor pentru înțelegere, răbdare și pentru că s-au implicat în alegerea artiștilor care vor cânta pe scena „Zilelor Humorului”. ”Cu siguranță vom avea în vedere alegerea dumneavoastră atunci când, odată cu relaxarea restricțiilor și creșterea gradului de siguranță privind sănătatea publică, vom organiza festivalul festivalurilor din inima Bucovinei", le-a transmis Marius Ursaciuc locuitorilor din Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Humorului vor fi amânate anul acesta ca urmare a procentului mic de vaccinare anti-Covid din acest oraș.
 Vizualizări articol: 1650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Zilele Humorului vor fi amânate anul acesta ca urmare a procentului mic de vaccinare anti-Covid din acest oraș3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei