Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 150 (7762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Faza județeană

Locul II la Olimpiada de Informatică, pentru un elev de la Școala Gimnazială Bosanci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevul Antoniu Bujorean, din clasa a VII-a B, Școala Gimnazială Bosanci, a obținut Locul II la Olimpiada de Informatică și Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC), faza județeană, concurând cu cei mai buni olimpici de la nivelul claselor a VII-a din întreg județul. Rezultatul este valoros pentru elevul din Bosanci, dar și pentru cadrul didactic îndrumător - prof. ing. Alin-Eugen Bezușcu. Merită toate aprecierile atât profesorul îndrumător ing. Alin-Eugen Bezușcu, cât și elevul olimpic Antoniu Bujorean.

Încă un rezultat demn de remarcat la școala din Bosanci este și Locul III județean obținut în cadrul aceluiași concurs, organizat de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava, de elevul clasei a V-a A Ioan-Alexandru Bursuc, deja olimpic național (ce s-a remarcat cu medalia de bronz la nivel național și cu locul I județean - în cadrul Olimpiadei OSEPI), elev care a fost îndrumat atât de prof. ing. Alin-Eugen Bezușcu, cât și de prof. Mihaela-Corina Ildeghez. Prof. ing. Bezușcu Alin-Eugen continuă să organizeze, gratuit, cursul de pregătire în cadrul Clubului de Programatori Performanți în comunitatea din Bosanci. Acesta ne-a spus că este deschis și pentru participanții din afara comunității bosâncene, însă „nucleul” celor care participă la aceste cursuri de pregătire îl reprezintă comunitatea elevilor de gimnaziu din localitatea Bosanci, acolo unde acesta și predă disciplina de Informatică și Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locul II la Olimpiada de Informatică, pentru un elev de la Școala Gimnazială Bosanci.
 Vizualizări articol: 1092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locul II la Olimpiada de Informatică, pentru un elev de la Școala Gimnazială Bosanci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei