Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 133 (7745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turneu reușit

Rugbiștii humoreni au câștigat cinci din cinci meciuri la turneul de la Arad

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de rugby U 19 a Clubului Sportiv Școlar Gura Humorului a avut o prestație excelentă la turneul patru din campionatul național de rugby în 7, desfășurat la finele săptămânii trecute la Arad, reușind cinci victorii din cinci meciuri, ceea ce a coincis cu încheierea turneului pe locul I. Elevii lui Andrei Varvaroi s-au autodepășit după ce la precedentele trei turnee s-au clasat pe locurile II, III, respectiv V, din totalul de VII echipe înscrise.

Humorenii au învins cu 28-0 CSM București, cu 21-7 Baia Mare, cu 28-7 gazdele de la Arad, au trecut apoi în semifinale de Galați cu 33-0, pentru ca în finală să învingă liderul din clasamentul general, Dinamo, cu 19-12.

Andrei Varvaroi s-a arătat foarte mulțumit de evoluția tinerilor săi elevi, având în vedere că au învins atât Baia Mare, cât și Dinamo, echipele de pe primele două locuri.

„Băieții s-au mobilizat bine, au fost mobili, au evitat contactul și au înțeles diferența dintre rugby în 7 și rugby în 15. În finală am învins liderul competiției, Dinamo, ceea ce a demonstrat că suntem la un nivel bun. Salut și revenirea în teren a lui Claudiu Cuciureanu, după mai multe accidentări. Sperăm ca la ultimul turneu, care va avea loc la București, să reușim să urcăm la general pe locul II”, a declarat Andrei Varvaroi. 

În clasamentul general, după patru turnee, echipa U 19 a CSȘ Gura Humorului este pe locul III, cu 30 de puncte, având asigurate medaliile de bronz. Distanța față de locul II, ocupat de CSȘ Baia Mare, este de doar două puncte.  

Campionatul de rugby U19, reluat după un an și jumătate de pauză din cauza pandemiei, se desfășoară în sistem de rugby în 7 din cauza numărului mic de jucători.   

S-a ajuns la această situație pentru că cei mai valoroși dintre juniorii U 19 au făcut pasul la seniori, unde pot evolua de la vârsta de 18 ani, iar alții, mai mulți, au renunțat la activitatea sportivă în această pauză extrem de lungă.

Clasament după patru din cinci turnee: 1. CNAV-Dinamo - 42p, 2. CSS 2 Baia Mare - 32p, 3. CSS Gura Humorului - 30p, 4. Şoimii Sibiu - 18p, 5. LTTV Galaţi - 12p, 6. CSMB - 7p, 7. CSU Arad - 6p.

Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului a transmis mulțumiri Primăriei orașului Gura Humorului pentru achiziționarea unui tractoraș de tuns gazonul și pentru montarea unui bazin adițional de apă caldă menajeră. Următorul obiectiv este montarea acoperișului la tribuna principala a stadionului Tineretului din Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rugbiștii humoreni au câștigat cinci din cinci meciuri la turneul de la Arad.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rugbiștii humoreni au câștigat cinci din cinci meciuri la turneul de la Arad0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei