miercuri, 9 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 133 (7745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9476 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2587 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Trecerea de pietoni de la CN “Ștefan cel Mare”, care se termina într-un zid, a fost refăcută

Miercuri, 9 Iunie 2021 (18:19:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La nici trei zile de la semnalarea de către viceprimarul Lucian Harșovschi a unei lucrări efectuate greșit de angajații firmei care se ocupă de marcajele rutiere din Suceava, trecerea de pietoni de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare”, care se termina într-un zid, a fost refăcută total, de data aceasta corect, dar și cu elemente suplimentare, care să o facă mai vizibilă.

Acesta a prezentat miercuri noua trecere de pietoni, trasată astfel încât ajunge la trotuar.

“Am avut o poziție luată referitor la acea trecere de pietoni care se termina în zid. Nu știu dacă lucrurile au fost înțelese. Eu am spus în acea informare că în baza modificărilor aduse esplanadei din fața Casei Cărții, a apărut un zid de protecție. Lucrările s-au terminat în decembrie, nu s-a mai putut marca și a rămas ca în primăvară-vară să o refacem așa cum trebuie.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, firma cu care avem contract (licitație avem pe 16.06) a marcat această trecere. Cum au făcut-o… dar s-au mobilizat, au refăcut-o şi arată acum așa – puțin oblic”, a spus Lucian Harșovschi, care a prezentat atât varianta trasată inițial, cât și cea nouă, corectă, avizată și de Poliția Rutieră.

El s-a arătat deranjat de comentariile “veninoase” din mediul online, unde a fost spurcat în toate felurile, deși a semnalat o problemă și a cerut imediat rezolvarea ei de către cei care au greșit.

“Lucrurile s-au rezolvat. A greși este omenește, dar odată ce se rezolvă problemele este bine”, a concluzionat viceprimarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trecerea de pietoni de la CN “Ștefan cel Mare”, care se termina într-un zid, a fost refăcută.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trecerea de pietoni de la CN “Ștefan cel Mare”, care se termina într-un zid, a fost refăcută0.05

Facos Suceava
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei