Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 128 (7740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Experiență

Ital Graniti, soluția pentru lucrări durabile și de calitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei care au ales firma Ital Graniti la realizarea unor lucrări din granit, marmură sau piatră naturală s-au convins în timp de calitatea și de rezistența acestora. Tocmai de aceea, când e vorba de procurarea materiei prime necesare unor amenajări de decorațiuni interioare sau exterioare, sau de realizarea unor lucrări care presupun prelucrarea și finisarea granitului, a marmurei sau a pietrei, alegerea naturală este Ital Graniti, firma suceveană cu 16 ani de experiență în acest domeniu.

Amplasată aproape de intrarea în municipiul Rădăuți, în zona Podul Vlădichii, firma Ital Graniti dispune de tehnologie şi utilaje de prelucrare conform standardelor Uniunii Europene, spații de expunere și depozitare, toate realizate pentru o servire promptă a clienţilor. În zona de expunere pot fi vizionate toate tipurile de granit și marmură, clienții putând opta pentru generoasa gamă de peste 60 de culori ale materiilor prime aduse direct din Italia, India, Brazilia și Spania, de la principalii producători la nivel mondial.

 

Cea mai importantă parte a activității firmei Ital Graniti vizează partea de prelucrare şi finisare a granitului, a marmurei şi a pietrei naturale, realizând glafuri, scări, blaturi, placaje din piatră pentru decoraţiuni interioare şi exterioare, la orice fel de dimensiune şi la preţuri foarte avantajoase, lavoare și alte tipuri de obiecte sanitare. Toate prelucrările se efectuează mecanizat, cu utilaje de ultimă generaţie, pentru a le livra clienţilor marfa solicitată în cel mai scurt timp. Spre exemplificare, la granit preţul începe de la 270 de lei pe metrul pătrat la grosime de 2 cm, cu prelucrare și finisare  inclusă, livrările făcându-se atât în România, cât și în străinătate. Pe primul loc se află calitatea și satisfacerea clientului, de aceea prețurile pot fi negociate în funcţie de cantităţile comandate, iar transportul este asigurat gratuit în limita a 50 de km de la sediul firmei.

 

Granitul, o materie primă de calitate, cu multiple utilizări

 

Materia primă furnizată de firma Ital Graniti, în special granitul, este recomandată pentru durabilitatea excepţională în timp, multiplele utilizări și calitatea extraordinară. Este considerat un material foarte potrivit pentru zona noastră, datorită rezistenţei mari la temperaturi extreme, atât în timpul iernilor geroase, cât şi în perioadele caniculare de vară. Granitul are multiple utilizări, fiind folosit pentru baruri, şeminee, mese de conferinţă, mobilier de grădină, pardoseli sau pereţi. O altă utilizare a granitului este în crearea de blaturi pentru baie şi bucătărie. Blaturile de acest tip sunt rezistente la apă, la temperaturile ridicate ale vaselor de bucătărie şi chiar la folosirea cuţitului direct pe suprafaţa blatului.

Scările din granit au devenit foarte populare, fiind folosite şi în exteriorul locuinţelor, fără a fi afectate de fenomenul de îngheţ/dezgheţ sau de alţi agenţi externi. Pereţii de granit sunt foarte potriviţi pentru decorarea locuinţelor deoarece granitul se curăţă uşor şi în contactul cu apa acesta nu suferă degradări. De asemenea, granitul este un foarte bun izolator termic care face ca temperatura camerei să se păstreze, constituind un avantaj enorm pentru clădirile aflate în zonele reci.

Prelucrarea superioară a acestui material în forme ovoidale a dus la apariția și creșterea numărului de solicitări ale clienților pentru lavoare din granit sau onix, de forme și culori deosebite, ale căror prețuri pornesc de la 98 de euro pe bucată. O noutate în acest domeniu o reprezintă lavoarele mari de tip spălător din granit, montate în mobilier în imediata apropiere a mașinilor de spălat și care ușurează mult munca gospodinelor, precum și dușurile elegante folosind același material.

Calităţile granitului au fost apreciate şi exploatate încă de pe vremea construirii piramidelor, care au la bază blocuri imense de granit care dăinuie şi astăzi.

Cei care își doresc lucruri trainice și de o mare frumusețe, pot obține relații suplimentare şi pot da comenzi la sediul firmei sau la numerele de telefon 0230.558.846 sau 0752.303.992.

Experienţa de 16 ani în domeniu şi bunul renume clădit în acest timp îi recomandă ca parteneri de încredere ai celor care au în plan realizarea unor decoraţiuni interioare sau exterioare de calitate, durabile şi mereu la modă, atât pentru locuinţe individuale sau blocuri, cât şi pentru sedii de firmă sau instituţii publice. Informații despre oferta de produse a firmei pot fi găsite dacă accesați www.italgraniti.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ital Graniti, soluția pentru lucrări durabile și de calitate.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ital Graniti, soluția pentru lucrări durabile și de calitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei