Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 128 (7740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Variantă vehiculată

Lucian Harșovschi, posibil candidat de primar al Sucevei, în 2024

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O variantă tot mai des vehiculată, prin diverse medii din Suceava, este că actualul viceprimar Lucian Harșovschi va fi candidatul PNL la alegerile locale din 2024, fiind creditat cu cele mai mari șanse de reușită, în special datorită experienței acumulate în administrație, dar și în politică.

Întrebat la conferința de presă dacă va fi viitorul candidat de primar, Lucian Harșovschi a spus că dacă va fi desemnat, “nu va fugi de responsabilitate”.

“Mă onorează faptul că se discută tot mai des despre posibila mea candidatură, dar mai e mult până în 2024. Într-adevăr, primarul Ion Lungu a declarat că nu va mai candida, încât PNL va trebui să desemneze un alt candidat, cu care sperăm să câștigăm Primăria Suceava. Sunt o variantă, e drept. Când voi face acest lucru, dacă o voi face, va fi în echipă, cum am făcut de fiecare dată – cu sucevenii și alături de suceveni. Nu voi fugi de responsabilitate niciodată”, a declarat Lucian Harșovschi.

El are la activ mai multe mandate de viceprimar și consilier local, fiind în Primăria Suceava din 2008.

“Treptat am învățat foarte multe lucruri, mai învăț, zi de zi. Nu am fugit de responsabilitate niciodată și știu că atunci când ești peste tot și încerci să ajuți oamenii creezi și disconfort. Altfel, puteam sta într-un birou acolo, iar lumea s-ar fi întrebat – ce face viceprimarul ăla? Coace el ceva, gândește…

Dar eu sunt o persoană implicată, merg pe teren, stau de vorbă cu oamenii, iau decizii care îi nemulțumesc pe unii, dar îi avantajează pe alții…”, a menționat Lucian Harșovschi.

El a mai ocupat funcția de viceprimar în perioadele 2008-2012, 2015-2016, 2016-2020, actualul mandat de ales local fiind valabil până în 2024.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucian Harșovschi, posibil candidat de primar al Sucevei, în 2024.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucian Harșovschi, posibil candidat de primar al Sucevei, în 20240.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei