Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 101 (7713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Gheorghe Flutur face un apel pentru vaccinarea populației județului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a îndemnat pe membrii deliberativului județean să se implice în campaniile de vaccinare anti-Covid. „Fac un apel pentru vaccinare și vă rog din suflet, stimați colegi consilieri județeni, să vă implicați. Din păcate județul Suceava nu stă foarte bine la capitolul vaccinare”, a transmis Gheorghe Flutur la finalul ședinței de Consiliu Județean de joi.

El a arătat că în momentul de față în județul Suceava sunt vaccinate aproximativ 65.000 de persoane. Gheorghe Flutur a spus că face acest apel la vaccinare pentru a nu se ajunge în situația în care în județul Suceava să nu se aplice măsurile de ridicare a unor restricții. „Am văzut alte județe care au luat astfel de inițiative, pentru că ați văzut că se discută tot mai mult de ridicarea restricțiilor în funcție de procentul de vaccinare al populației. Am văzut că asociația primarilor de municipii ridica problema ca cei care au peste 50% procent de vaccinare să ridice restricțiile, altfel nu. Și rugămintea noastră este să faceți apel la primarii din zonă, la liderii de opinie, să se uite cum stau la acest capitol fiecare, pentru că sunt cătune întregi unde nu s-a vaccinat nimeni”, a declarat șeful administrației județene.

El a amintit că Direcția de Sănătate Publică organizează caravane mobile pentru vaccinarea anti-Covid a populației. Gheorghe Flutur a subliniat faptul că acest apel nu reprezintă o obligare a populație pentru vaccinare. „Dar eu ridic această problemă pentru că județul Suceava are astăzi o rată mică de infectare, din fericire. Dacă vor veni anumite ridicări de restricții și se vor întâmpla la Timișoara sau în alte părți și noi vom rămâne la urmă, și suntem județ turistic și vrem să aducem turiști, investitori și să organizăm evenimente, motiv pentru care cred că trebuie să ne gândim foarte atent la lucrurile astea”, a încheiat Gheorghe Flutur.

De precizat că, recent, președintele Consiliului Județean Suceava a avut o videoconferință cu primarii din județ, solicitându-le și acestora să se implice în campaniile de vaccinare anti-Covid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur face un apel pentru vaccinarea populației județului.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur face un apel pentru vaccinarea populației județului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei