Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 101 (7713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbători pascale

Program special de Paște, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apropierea sărbătorilor pascale aduce un nou program de funcționare la Iulius Mall Suceava. În timpul săptămânii, magazinele sunt deschise între orele 10.00 – 21.00, în Sâmbăta Mare în intervalul orar 10.00 - 18.00, iar a doua zi de Paște între 10.00 și 21.00.

Vopsirea ouălor, decorarea casei, înnoirea garderobei, dar și cadourile aduse de Iepuraş sunt cele mai cunoscute obiceiuri de Paşte, iar pregătirile sunt o bucurie în fiecare an, căci asta aduce familia mai aproape. Dacă vă place să faceți lucrurile din timp și v-ați pregătit lista cu ingredientele necesare pentru masa de Paște, puteți face cumpărăturile în magazinele din Iulius Mall Suceava în intervalul orar 10.00 - 21.00 până vineri, 30 aprilie 2021, și între 10.00 - 18.00, sâmbătă. În aceste intervale orare, puteți alege și cadourile pentru cei dragi, decorul tematic cu iepurași și flori, ținuta pentru masa festivă și bunătăți de la producătorii locali. Excepție face hypermarketul Auchan, care este deschis între orele 07.00 – 21.00 pânăvineri, inclusiv și între 07.00 – 18.00, sâmbătă.

În prima zi de Paște, toată lumea ia o pauză pentru a sta alături de cei dragi, astfel că magazinele din Iulius Mall Suceava, inclusivhypermarketul Auchan, vor fi închise. De luni, 3 mai 2021, toate magazinele vor fi deschise între orele 10.00 - 21.00. Programul complet poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/suceava/ sau pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava!

„După ce ai făcut cumpărăturile, nu uita să participi la campania <This Easter, follow your nature>. Astfel, până pe 1 mai 2021, dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei, din magazine diferite din Iulius Mall Suceava, în aceeași zi, vei fi premiat instant cu vouchere și te califici pentru marele premiu, o excursie în valoare de peste 600 de euro, cu destinația aleasă de tine. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/suceava/”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program special de Paște, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program special de Paște, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei