Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 87 (7699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pe 24 aprilie

Cel mai îndrăgit spectacol al teatrului sucevean, oferit gratuit cadrelor medicale, în semn de recunoștință

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” va oferi, exclusiv cadrelor medicale, cel mai iubit spectacol pus în scenă de actorii suceveni: PiSiCi, în regia lui Bobo Burlăcianu, în data de 24 aprilie. Intrarea este liberă pentru salariații Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

“A trecut un an de când Suceava ținea capul de afiș al tuturor știrilor. Încet, cu pași mărunți și multă responsabilitate suntem din nou în top, de data aceasta la capitolul așa da. Suntem, de câteva săptămâni bune, la cea mai scăzută rată de infectare din țară, iar de câteva zile am intrat în scenariul verde.

Pe lângă efortul tuturor cetățenilor acestui județ, un merit remarcabil îl au cadrele medicale ale Spitalului Județean de Urgență <Sfântul Ioan cel Nou> Suceava, cele care au dus pe umerii lor tot greul acestor vremuri. În semn de recunoștință față de implicarea și devotamentul lor pentru ca noi, sucevenii, să revenim cât mai curând la normalitate, Teatrul Municipal <Matei Vișniec> va oferi, exclusiv cadrelor medicale, cel mai iubit spectacol pus în scenă de actorii suceveni: PiSiCi, în regia lui Bobo Burlăcianu. Este un gest mult prea mic din partea noastră față de ceea ce am primit în schimb de mai bine de un an de zile.  Mulțumim, Spitalul Județean de Urgență <Sfântul Ioan cel Nou> Suceava!”, au transmis reprezentanții instituției culturale sucevene.

Astfel, sâmbătă, 24 aprilie, la spectacolul care va avea loc pe scena teatrului „Matei Vișniec”, de la ora 19.00, intrarea va fi liberă pentru salariații Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai îndrăgit spectacol al teatrului sucevean, oferit gratuit cadrelor medicale, în semn de recunoștință.
 Vizualizări articol: 997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai îndrăgit spectacol al teatrului sucevean, oferit gratuit cadrelor medicale, în semn de recunoștință0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei