Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 87 (7699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediția a XXV-a

Concursul de desene „Vis de copil în casa bunicilor”, anul acesta online

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul Etnografic Hanul Domnesc organizează și în acest an Concursul de desene „Vis de copil în casa bunicilor”, ajuns la ediția a XXV-a. Deoarece normele actuale nu permit încă deschiderea obiectivului muzeal și copiii încă nu se pot întâlni, concursul se va desfășura online. „Dacă până anul trecut concursul se adresa exclusiv copiilor din județul Suceava, aducerea concursului în spațiul online a făcut ca participarea să <explodeze> la nivel național și chiar să atragă și copii din Republica Moldova. Și în acest an diferit, dacă tot stăm acasă ca să ne fie bine, vă provocăm la desenat”, au transmis organizatorii.

Dacă aveți între 7 și 15 ani, aveți talent și imaginație, puteți să vă înscrieți la concursul de desene „Vis de copil în casa bunicilor”. După ce ați terminat lucrările, fotografiați-le, iar poza o trimiteți pe Messenger, pe pagina de Facebook – Muzeul Satului Bucovinean – pagina oficială sau pe Muzeul Etnografic Hanul Domnesc – Suceava. Data limită de predare a desenului este 10 iunie 2021, iar premierea va avea loc pe 15 iunie.

Nu uitați să treceți într-un colț vizibil, pe fața desenului, numele, localitatea, școala și clasa. De asemenea, organizatorii vă vor oferi, online, în următoarea perioadă, imagini din care să vă puteți inspira. Creațiile participanților la concurs vor fi postate pe pagina de Facebook  - Muzeul Satului Bucovinean, vor fi  jurizate și cele mai bune vor fi premiate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de desene „Vis de copil în casa bunicilor”, anul acesta online.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de desene „Vis de copil în casa bunicilor”, anul acesta online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei