Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 87 (7699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiție

S-a dat startul înscrierilor de proiecte la Gala Societății Civile 2021

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Asociații, fundații, grupuri de inițiativă sau persoane fizice cu inițiativă civică pot înscrie proiecte la Gala Societății Civile (GSC) 2021, ediția a XIX-a, care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România.
 
Perioada de înscrieri se desfășoară între 8 aprilie și 20 mai, ora 17:00. La fel ca anul trecut, competiția este structurată în patru categorii și 16 secțiuni: Categoria A: Educație, Învățământ, Cercetare, Artă și Cultură, Apărarea drepturilor individuale/colective, Comportament civic și Participare publică, Sănătate, Incluziune socială, Servicii de Asistență socială, Protecția mediului, Dezvoltare economică și socială; Categoria B: Proiecte și campanii de Voluntariat, Proiecte pentru Tineret; Categoria C: Programe, Inițiative Cetățeneștiși Campanii de comunicare pe teme sociale; Categoria D // Premii Speciale: Premiul Special Organizația New EntryșiPremiul special pentru inovație.
 
Conform unui comunicat de presă trimis de organizatori, în secțiuneaInițiative Cetățenești vor fi încadrate automat toate proiectele înscrise în cadrul competiției de către grupuri de inițiativă (constituite informal) sau persoane fizice, iar în secțiunea Premiul Special Organizația New Entry vor fi încadrate automattoate proiectele înscrise în cadrul Galei Societății Civile de către organizațiile care au cel mult 3 ani de la înființare (ianuarie 2018).
 
 
 
Înscrierea în competiție se realizează exclusiv online
 
Singura secțiune din cadrul competiției în care pot fi înscrise campanii desfășurate de orice entitate, nu doar ONG-uri, grupuri de inițiativă sau persoane fizice, este „Campanii de comunicare pe teme sociale”. Sunt acceptate înscrieri și din partea agențiilor de comunicare, companiilor sau instituțiilor publice.
 
Înscrierea în competiție se realizează exclusiv online, accesând site-ul Galei Societății Civile și urmând pașii din Ghidul de înscriere. Pentru a accesa formularul de înscriere este necesară crearea unui cont pe site. După activare, utilizatorii trebuie să se logheze și să acceseze secțiunea Competiție - Înscrie un proiect pentru completarea formularului ce permite înscrierea în competiție. Pentru mai multe detalii consultați regulamentul, ghidul de înscriere și descrierea secțiunilor disponibile pe https://www.galasocietatiicivile.ro/ .
 
După încheierea perioadei de înscriere, proiectele vor fi validate de echipa de organizare, urmând ca lista proiectelor acceptate în competiția de anul acesta să fie afișate pe site-ul Galei Societății Civile pe data de 21 iunie 2021.
 
Proiectele validate vor fi evaluate de un juriuformat din peste 40 de specialiști în implementarea și evaluarea proiectelor, sociologi, cercetători, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului privat, consultanți în CSR, comunicare, corporate affairs și community affairs.
 
Gala Societății Civile a premiat, în cele 18 ediții de până acum, peste 790 de inițiative care au adus schimbări pozitive majore în societate, proiecte generate de sectorul neguvernamental, care investesc în România și în viitorul său. La ediția din 2020, Marele Premiu al Galei Societății Civile a fost acordat inițiativei „Fiecare Copil Contează”, un proiect al organizației Salvați Copiii România, înscris în secțiunea „Sănătate”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a dat startul înscrierilor de proiecte la Gala Societății Civile 2021.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a dat startul înscrierilor de proiecte la Gala Societății Civile 20210.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei