Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 87 (7699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Componența comisiei tehnice care va stabili tema de amenajare a zonei de agrement Parc Șipote

Miercuri, 14 Aprilie 2021 (19:20:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amenajarea Parcului Șipote ca zonă de agrement a Sucevei, un proiect care a stârnit foarte multe discuții și orgolii, va fi decisă, ca tematică generală, de către o comisie tehnică care a fost constituită recent.

Primarul Ion Lungu a anunțat miercuri componența comisiei tehnice care va stabili tema de proiect pentru Parcul Șipote, solicitând în același timp să nu mai fie politizat subiectul și să nu-și mai asume alții meritele, fără a fi făcut nimic în fapt.

Comisia Tehnică a proiectului zonei de agrement Parc Șipote este formată din trei reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România - Corina Roncea, Florin Manole și Bogdan Adomniței ca membri titulari, iar Alexandru Olteanu și Iulia Cosovan membri de rezervă; un reprezentant al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava - Cezar Valentin Tomescu; un reprezentant al Direcției Silvice - Ovidiu Morari, un reprezentant al Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național - Aurel Buzincu; trei reprezentanți ai Primăriei municipiului Suceava (directorii Direcției urbanism, amenajarea teritoriului și cadastru, Direcției Patrimoniu și Direcției proiecte europene, turism, cultură și transport) și doi reprezentanți ai societății civile, desemnați prin votul online - Alin Opincaru și Sînziana Râșca.

Membrii comisiei vor stabili tema de proiectare care se va aproba în Consiliul Local, unde se va stabili comisia de concurs și modalitatea de desfășurare a acestuia.

 

Confiscarea politică a proiectului Parc Șipote, pusă la zid

Referitor la discuțiile interminabile și conflictele verbale declanșate pe tema Parcului Șipote, edilul sucevean a ținut să puncteze: „Văd că se încearcă a se confisca politic acest proiect de reabilitare a Parcului Șipote, din partea partidelor politice și chiar din partea societății civile. Văd reprezentanți ai societății civile care încearcă să-și dea importanță, că ei au un merit deosebit în acest proiect. Eu spun foarte clar aici și trebuie să dăm Cezarului ce e al Cezarului. Totuși, meritul este al municipalității - de 15 ani de zile m-am bătut și m-am zbătut să aduc Parcul Șipote la Suceava. Am reușit, nu singur, dar am mulțumit celor care m-au ajutat. Fac un apel să facem o treabă bună în ceea ce ne-am propus la Parcul Șipote și să lăsăm această asumare de merite și confiscare pe criterii politice sau de societate civilă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Componența comisiei tehnice care va stabili tema de amenajare a zonei de agrement Parc Șipote.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Componența comisiei tehnice care va stabili tema de amenajare a zonei de agrement Parc Șipote2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei