Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 84 (7696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De duminică

Se redeschide Parcul de aventură „Nada Florilor” din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de duminică, 11aprilie 2021, se redeschide Parcul de Aventură „Nada Florilor” din municipiul Fălticeni. Situat în Parcul de agrement „Nada Florilor”, de pe malul drept al Iazului Şomuz, accesul în parcul de aventură va fi permis de luni până vineri, între orele 12:00-18:00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 11:00-18:00.

Parcul de Aventură „Nada Florilor”cuprinde trasee pentru copii şi trasee pentru adulţi, de dificultate progresivă (uşor, mediu şi dificil), care includ şi o serie de elemente suspendate la diferite înălţimi şi elemente care se parcurg prin traversare sau căţărare pentru care este obligatorie folosirea echipamentului corespunzător.

„Pentru a vă garanta distracţia şi voia bună, ne dorim ca timpul petrecut în Parcul de Aventură <Nada Florilor>să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă. Accesul în parc se face cu respectarea regulilor de convieţuire în timp de epidemie şi asigurarea măsurilor de protecţie adecvate împotriva îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2, în conformitate cu Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au precizat reprezentanţii Primăriei Fălticeni, instituţie care administrează acest loc de agrement din urbea de pe Şomuz.

 

Primăria Fălticeni a impus reguli obligatorii de protecţie sanitară conform legislaţiei

Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie la intrarea în parc, în zona de aşteptare, la casierie, în zona de echipare/dezechipare, în cazul în care veţi fi în situaţia de a fi ajutat, fizic, de către un operator. Este obligatorie şi dezinfectarea mâinilor la intrarea şi ieşirea din parc.

Printre regulile care trebuie respectate se numără respectarea fluxurilor de intrare şi ieşire; echiparea persoanelor în regim autonom; în zona de echipare vor fi maximum 2 persoane; după echipare, clienţii sunt direcţionaţi în zonele de instructaj în număr limitat; pe platforme, are voie o singură persoană, fiind interzisă staţionarea a două persoane pe o platformă, cu excepţia situaţiei când este solicitat ajutorul personalului de specialitate; dezechiparea se va face pe spaţiul special amenajat în acest sens cu respectarea distanţării fizice faţă de ceilalţi participanţi sau vizitatori. Tot la capitolul reguli sunt menţionate interzicerea formării grupurilor mai mari de 3 persoane în cadrul parcului, cu excepţia membrilor care fac parte din aceeaşi familie, iar vizitatorii sau însoţitorii copiilor sunt obligaţi să respecte distanţarea fizică faţă de personalul parcului, ceilalţi clienţi sau faţă de alţi vizitatori şi însoţitori; după dezechipare, toate echipamentele sunt dezinfectate.

„Trebuie să dăm dovadă de maturitate şi responsabilitate, să evităm zonele aglomerate, să păstrăm distanţarea fizică, să ne spălăm des pe mâini şi să ne dezinfectăm” este rugămintea personalului de laParcul de Aventură „Nada Florilor”. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0751.049.457.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se redeschide Parcul de aventură „Nada Florilor” din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se redeschide Parcul de aventură „Nada Florilor” din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei