Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 84 (7696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În vizorul poliției

Activist de mediu amendat de două ori cu 2.500 de lei, sancțiunea maximă, pentru nerespectarea restricțiilor de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activistul de mediu Sorin Tofan, care s-a deplasat în mai multe rânduri în ultimele zile la Sadova, Argel-Moldovița, și la Dragoșa-Frumosu, sesizând presupuse transporturi ilegale, a încasat în această săptămână două amenzi maxime pentru deplasare nejustificată după ora 22.00.

Conducerea Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a decis că este necesară aplicarea sancțiunii maxime, pentru că fapta de natură contravențională este comisă cu repetiție.

Conform legii, amenda pentru încălcarea restricțiilor de noapte este între 500 și 2500 de lei.  Sorin Tofan a primit două amenzi maxime, de câte 2.500 de lei fiecare.

Activistul a mai primit zilele trecute și 4 amenzi, de 3.000 de lei, după un scandal petrecut la Sadova. La Sadova, au fost amendați și toți cei care au făcut scandal în stradă, împotriva sa.

Cu privire la ce s-a întâmplat la Sadova, Sorin Tofan a fost amendat pentru nepurtarea măștii de protecție, adresarea de insulte și expresii jignitoare și încălcarea normelor legale de acces în perimetrele instituțiilor publice.

Sorin Tofan spune că avea asupra sa declarație proprie răspundere, dar polițiștii nu au ținut cont de ea.

”Nu văd cum aș putea respecta Legea 55 dacă pe timpul nopții se transportă lemn. Dacă cei care transportă lemn își justifică prezența în timpul nopții, iar un activist de mediu pe urma hoților de lemne nu își justifică prezența, mă întreb unde este logica. Mă întreb dacă Sorin Tofan a încălcat legea sau alții. Mă aștept ca poliția, începând din această zi, să îi amendeze pe toți cei care transportă lemn pe timp de noapte”, a spus Sorin Tofan.

Acesta are posibilitatea de a contesta amenzile în instanță.

În altă de ordine de idei, Sorin Tofan s-a deplasat miercuri seară la Dragoșa, unde localnicii i-au atacat mașina cu pietre, distrugându-i luneta autoturismului. Acesta urma să depună plângere la poliție, pentru că se simte amenințat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activist de mediu amendat de două ori cu 2.500 de lei, sancțiunea maximă, pentru nerespectarea restricțiilor de noapte.
 Vizualizări articol: 2197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Activist de mediu amendat de două ori cu 2.500 de lei, sancțiunea maximă, pentru nerespectarea restricțiilor de noapte5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei