Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 84 (7696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Bețe-n roate

Lucrările de salubrizare, blocate adeseori de mașinile care nu sunt mutate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de curățenie de primăvară, dar și lucrările de salubrizare care au loc periodic, sunt adeseori zădărnicite de un fenomen tot mai des întâlnit – cel al mașinilor lăsate parcate pe stradă sau pe trotuare, care nu sunt mutate nici măcar când vin echipele și utilajele care se ocupă de curățenie.

“Împreună menținem orașul curat, implică-te!”, spune viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care atenționează în privința unor astfel de practici păguboase pentru toată lumea.

“Deși un subiect controversat în rândul cetățenilor, pentru că se plătește taxa de ecologizare, curățenia orașului este o responsabilitate comună, administrație-cetățeni. Acest lucru însemnând că, odată făcută, curățenia trebuie menținută! Mai mult, responsabilitate înseamnă să nu încurcăm aceste acțiuni de curățenie!

Spun acest lucru pentru că, pe anumite porțiuni de drum, colegii anunță înainte că mașinile trebuie mutate într-un anumit interval, pentru a se putea curăța mai bine strada. Din nefericire nu toți înțeleg acest lucru, fie din comoditate, fie că nu le pasă!

Respectul este în primul rând pentru vecinii dumneavoastră, pentru că doar așa puteți avea o zonă mai curată.

Fac un apel la proprietarii de autovehicule, să sprijine această campanie și să-și mute mașinile pentru a facilita intervenția utilajelor de salubrizare”, a transmis viceprimarul Sucevei.

El a menționat că în zonele în care se acționează sunt puse atenționări scrise, pe bordul mașinilor, de către membrii Poliției Locale, iar cea mai simplă modalitate prin care sucevenii se pot implica în curățenia orașului este chiar respectarea mesajului din pliantele distribuite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de salubrizare, blocate adeseori de mașinile care nu sunt mutate.
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de salubrizare, blocate adeseori de mașinile care nu sunt mutate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei