Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 7 (7619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

16 ianuarie – 12 iunie

Universitatea de Vest din Timișoara sprijină elevi din toată țara în pregătirea examenului de bacalaureat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) sprijină elevi din toată țara în pregătirea examenului de bacalaureat 2021. Programul se desfășoară pe Google Meet și se pot înscrie elevii din orice județ. Cursurile au loc în perioada 16 ianuarie – 12 iunie 2021, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de concediu legal. Orarul a fost stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat. Astfel, între orele 9:00-10:30 se vor desfășura modulele la limba și literatura română;între orele 10:45-12:15 se vor desfășura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie și matematică;iar începând de la ora 12:30 se vor desfășura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe de la bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

Pentru fiecare disciplină se va crea un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi.Înscrierea pentru participarea la activitățile didactice de pregătire pentru examenul de bacalaureat se poate realizat prin intermediul unui formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdm3QlvPBpXgl_oHC6vFSRTFVLOJSG658pdG4WWTLu0t9Alig/viewform.

În formular, elevii trebuie să completeze numele, prenumele, adresa de e-mail, școala la care învață, profilul, județul din care sunt și specializarea.Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.Conform datelor publicate de Edupedu.ro, rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, a declarat că „toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi. Vă așteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară”. Parteneri UVT pentru aceste activități: Consiliul Național al Elevilor şi Consiliul Județean al Elevilor Timiș.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea de Vest din Timișoara sprijină elevi din toată țara în pregătirea examenului de bacalaureat.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea de Vest din Timișoara sprijină elevi din toată țara în pregătirea examenului de bacalaureat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei