Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 7 (7619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Superman a intrat peste un rival și l-a lovit, în timpul ”carantinei” la domiciliu

Luni, 11 Ianuarie 2021 (16:19:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, căruia părinții i-au dat prenumele de Superman, s-a ales cu dosar penal și cu o amendă mare după ce a fost implicat într-o agresiune în timp ce trebuia să se afle în izolare la domiciliu. Povestea din acest caz începe duminică, în jur de ora 14.00, când Poliția orașului Solca a primit o sesizare la 112 prin care un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Arbore, a sesizat că a fost lovit în casă de un tânăr întors de câteva zile din străinătate.

Victima a relatat că, în timp ce se afla la domiciliu, numitul Superman Drăgan a sărit poarta locuinței, a intrat în casă și a început să-l lovească. Cei doi s-au încăierat de la o femeie, a rezultat din cercetări.

Tânărul care a sunat la 112 avea mai multe leziuni, au constatat polițiștii.   

Ulterior, polițiștii au stabilit că ambii participanți la încăierare au suferit leziuni. Superman Drăgan a ajuns și el la Spitalul municipal Rădăuți, cu leziuni ca urmare a agresiunii.

După verificarea bazei de date a rezultat că Superman, care figurează cu domiciliul în Rădăuți, avea dispusă măsura carantinării la domiciliu, din data de 8 ianuarie, când a intrat în țară. El a declarat la intrarea în România că pe perioada carantinării se va afla în municipiul Rădăuți, la domiciliul din buletin. Așadar, nu avea ce căuta la Arbore, cu atât mai mult în casa rivalului. 

Superman a fost amendat cu 5.000 de lei, polițiștii informând Direcția de Sănătate Publică Suceava privind nerespectarea măsurilor de carantinare la domiciliu.

Polițiștii au deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, așteptând plângeri penale, dacă va fi cazul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Superman a intrat peste un rival și l-a lovit, în timpul ”carantinei” la domiciliu.
 Vizualizări articol: 3523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Superman a intrat peste un rival și l-a lovit, în timpul ”carantinei” la domiciliu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei