Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 7 (7619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Noian de infracțiuni

Băut și fugit din arest la domiciliu, un adolescent din Iași a venit în excursie la Vatra Dornei cu o mașină furată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene din filmele de acțiune, sâmbătă seară, la Vatra Dornei. Totul a plecat de la un adolescent în vârstă de 17 ani, care era căutat de polițiștii din Iași pentru comiterea mai multor fapte. Mai exact, polițiștii dorneni au primit informații de la colegii lor că un anume Răzvan Pazariu se află în zona de munte a județului Suceava la volanul unui autoturism marca Range Rover furat. Mai mult, tânărul care nu avea permis de conducere ca urmare a faptului că nu împlinise 18 ani este suspect și de comiterea infracțiunii de tâlhărie, dar și de faptul că a părăsit locuința, unde fusese plasat în arest la domiciliu pentru o faptă de furt.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, mașina Range Rover suspectă a fost observată în cartierul Unirea, în apropiere de sediul Poliției din Vatra Dornei. Echipajul aflat în patrulare a făcut semnalele necesare pentru ca șoferul să tragă pe dreapta pentru a fi legitimat. Inițial, suspectul a încetinit, dar apoi a călcat pedala de accelerație și a încercat să scape cu fuga. Trei echipaje de poliție au fost mobilizate pentru a-l prinde pe fugar, lucru care a fost posibil abia la Dorna Candrenilor, după o urmărire de circa 10 km.

Suspiciunile polițiștilor s-au dovedit întemeiate, iar la volan a fost găsit exact cel căutat. Răzvan Pazariu a fost dus în cătușe la sediul Poliției Vatra Dornei, unde oamenii legii l-au audiat. Cu această ocazie au aflat că adolescentul avea asupra sa peste 2.000 de lei și era cazat la un hotel din localitate sub un nume fals. Tânărul venise la schi la Vatra Dornei și se pare că înainte de a ajunge în această stațiune a mai fost cazat o noapte și în Gura Humorului.

Mai mult, după ce a fost testat cu etilotestul s-a constatat că acesta consumase și băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Valoarea din etilotest a fost sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât acesta se încadrează la contravenție și nu la infracțiune. De altfel, în mașina furată cu care a fugit de polițiști s-au găsit mai multe sticluțe de 50 ml, dar și una de 200 de ml de whisky, sticle care erau goale.

Adolescentul a fost reținut de polițiștii dorneni, care mai apoi l-au predat unei escorte de la IPJ Iași care l-a preluat pentru ca polițiștii și procurorii din județul vecin să poată finaliza ancheta în ceea ce-l privește pe Răzvan Pazariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fugit din arest la domiciliu, un adolescent din Iași a venit în excursie la Vatra Dornei cu o mașină furată.
 Vizualizări articol: 1493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fugit din arest la domiciliu, un adolescent din Iași a venit în excursie la Vatra Dornei cu o mașină furată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei