Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 7 (7619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În culpă

Șoferii care s-au urcat băuți la volan au ”invadat” drumurile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici finalul săptămânii trecute nu a făcut excepție de la regula de acum împământenită, din păcate, de prindere a șoferilor care au plecat la drum după ce au consumat băuturi alcoolice. Recordul finalului de săptămână este deținut de un bărbat de 57 de ani, din Rădăuți. Polițiștii au fost informați că este posibil ca acesta să fi consumat băuturi alcoolice, așa încât l-au tras pe dreapta la Horodnic de Sus. Iar suspiciunile s-au confirmat, etilotestul indicând valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dus la spitalul din Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe de sânge, șoferul a spus că a băut doar două pahare de vin cu câteva ore înainte de a se urca la volan.

Un alt șofer, în vârstă de 26 de ani, din Mălini, care conducea un autoturism marca VW, a fost oprit de polițiști care l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spitalul din Fălticeni, unde i s-au luat probe de sânge. Pe lângă dosar penal, bărbatul s-a ales și cu două amenzi, una de 870 de lei, pentru că nu avea documentele personale asupra lui, și alta de 500 de lei, pentru că mergea noaptea fără să aibă declarație pe proprie răspundere.

Cu dosare penale s-au ales alți doi bărbați care conduceau autoturisme după ce au consumat băuturi alcoolice. Unul din ei este din Suceava, are 34 de ani și se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, cu care a lovit o altă mașină parcată. În cazul său, etilotestul a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași situația se află și un tânăr de 28 de ani, din Dumbrăveni. În cazul său, etilotestul a arătat rezultatul de 0,54 mg/l alcool pur în aer expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferii care s-au urcat băuți la volan au ”invadat” drumurile.
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferii care s-au urcat băuți la volan au ”invadat” drumurile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei